2777
2789
جات خالی من هفته پیش گیر کرده بودم😂😂یهو بین طبقات وایساد

من جات بودم سکته رو میزدم  فوری ام تلقین نفس تنگی  میکنم همونجا  اکسیژن ب مغزم  نمیرسه 😅

چیکار کردی بعدش

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا 😖 منم چن مدت پیش رفتم دکتر طبقه ۴،۵ بود  هرچی مامانم گفت بیا با آسانسور گفتم نه سه چه ...

پروفایل منننن 😅

منم دندون پزشکی طبقه ۴ بود  وقتی رسیدم  عین اسب نفس نفس  میزدم  

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
پروفایل منننن 😅 منم دندون پزشکی طبقه ۴ بود  وقتی رسیدم  عین اسب نفس نفس  میزدم&n ...

😂😂🤦‍♀️ دقیقا  

من اصلا نباید با پله میرفتم  چون ضربان قلبم خیلی زیاد میشد دکترم همینو میخاس معاینه کنه

مردم تا رفتموو اومدم

فک کنم هرکی منو میدید با خودش میگفته این دیوونس داره از طریق پله میره و میاد😂🤦‍♀️

من جات بودم سکته رو میزدم  فوری ام تلقین نفس تنگی  میکنم همونجا  اکسیژن ب مغزم   ...

منم توهم زده بودم فکر میکردم طنابش پاره میشه پرت میشه پایین 

ساعت ۶نیم صبح بود 

انقد داد زدم کمک کنید 😂😂 بابام فهمید رفتن دستی اوردنش به نزدیک ترین طبقه که فقط بیام بیرون 

نگووو

نخیرGround floor یعنی همکف که اولش همونGمیشه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
😐😐😐😐😂😂ولی اون همیشه برای من G میمونه

نخیرGround floor یعنی همکف که اولش همونGمیشه

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود