2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال پیش خوب بود الان اشغال شده فقط مای بیبی

واقعا؟؟من خریدم فروشنده خیلی تعریفش کرد منم ۴تابسته خریدم الان افتادم توفکر میگم شاید خوب نباشن.

خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕

قیمتش چقدره؟

مایبیبی استفاده میکردم ک گرون شد الان مولفیکس میذارم اونم گرون شده و بدترازاون اینکه دیگه نیست😭 چ خاکی توسرم باید بریزم چرااینجوری میکنن باما😭🥺😭🥺

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
گرونه  من بی بی کینگ استفاده میکنم ۳۴ عدد  ۱۰۴ تومن. ۱۲ ساعت هم میمونه البته پوشک دائم ...

من سایز۴خریدم۱۳۵تومن.بی بی کینگ دخترم حساسیت داره 

واقعا؟؟من خریدم فروشنده خیلی تعریفش کرد منم ۴تابسته خریدم الان افتادم توفکر میگم شاید خوب نباشن.

من ۵سال پیش سر بچه اولم پریما میبستم واسش بعد یهو گرون شد کانفی باز بهتر از بقیه بود ولی الان اصلا دوتجوری نیس دیگه

مولفیکس هم دائما پس میده تند تند باید عوض شع

ولی مای بیبی در حال حاضر واسه من بهترینه.با خیال راحت مسرم جایی میدونم نم نمیده

تورو سننه قربونت برم!!!!
قیمتش چقدره؟ مایبیبی استفاده میکردم ک گرون شد الان مولفیکس میذارم اونم گرون شده و بدترازاون اینکه د ...

سایز۴ خریدم ۱۳۵..من تابحال کوکومی واسش میبستم تنهاپوشکی بود که به دخترم ساخت ولی الان یه مدت دیگه نیست.مجبورا کانفی خریدم حالانمیدنم خوبه یانه

سایز۴ خریدم ۱۳۵..من تابحال کوکومی واسش میبستم تنهاپوشکی بود که به دخترم ساخت ولی الان یه مدت دیگه نی ...

کوکومی  ب دخترمن نساخت😥 سایزپنجم نداره کلا

تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
کوکومی  ب دخترمن نساخت😥 سایزپنجم نداره کلا

سایز۵ که فراونه من توفروشگاها هرجارفتم کلاسایز۵ و۳ بود ولی ۴ اصلا نیست

سایز۵ که فراونه من توفروشگاها هرجارفتم کلاسایز۵ و۳ بود ولی ۴ اصلا نیست

آهان نه ۶نداره اشتباه گفتم😲