2777
2789
حسابداری 19؟؟؟؟ دوستای من با تک ماده رفتن حسابداری

اره رفتم هنرستان پرسیدم گفتن بالای ۱۹ قبولت میکنم میخوام بدوم راسته حالا 

واقعا مگ تجربی میخوای بری ک اینجوری میگن!💔😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره رفتم هنرستان پرسیدم گفتن بالای ۱۹ قبولت میکنم میخوام بدوم راسته حالا  واقعا مگ تجربی میخوا ...

ن بابا زر زدن مگه اینکه نمونه دولتی فنی  حرفه ای باشه نه کاردانشا که اونم 17.18به بالا قبول میکنن

حسابداری همین که قبول بشی میتونی بری

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
ن بابا زر زدن مگه اینکه نمونه دولتی فنی  حرفه ای باشه نه کاردانشا که اونم 17.18به بالا قبول میک ...

نمونه دولتیه😕حالا اینا ب کنار میگفتن اگه ۱۹ نیاری باید ۲ میلیون بدی تا ثبتنام شی😑

مطمئنی ۱۷ قبوله؟

واقعا اینام به ادم یچی میگنا عجب..

بابا اینجوری میگن بخونید از این حرفام به ما میزدن 18به بالا که طرف میره مدرسه نمونه نه مدرسه سرکوچه یا تو محل که

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
نمونه دولتیه😕حالا اینا ب کنار میگفتن اگه ۱۹ نیاری باید ۲ میلیون بدی تا ثبتنام شی😑 مطمئنی ۱۷ قبوله ...

آره ولی نمیذارن وقتی رفتی مدرسشون از 18بیای پایینتر 

یه تعهد می گیرن