2777
2789

دوستان من تو بازار تو مغازه های لوازم خانگی و نمایندگی ها  لباسشویی اصل(به قول خودشون) ال جی هفت کیلویی مونتاژ چین بدون تسمه رو با قیمتهای 11  تومن و 12تومن میبینم!.  آیا جای شکوشبهه وجود نداره ؟این قیمت برای ماشین لباسشوییه ال جی اصل کم نیست؟؟ چون شنیدم لباسشویی اصل ال جی بالای 20 میلیونه؟  عده ای هم میگن ریسک نکن و نخر چون اگه خراب بشه قطعاتش پیدا نميشه،آیا این حرفشون واقعیت داره؟ 

راحت فیک میدن دستت. ریسک نکن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت فیک میدن دستت. ریسک نکن

یه لباسشویی میخوام که فقط  لرزشش خیلی خیلی کم باشه هر چی میخاد باشه .به غیر از ال جی هیچ مارکی سراغ نداری که این ویژگی رو داشته باشه؟ 

مدیا ایرانیه؟ و اینکه با تحقیق مدیا رو انتخاب کردی؟ 

اره عزیزم میخواستم دوو بگیرم ک بهم گفتن این بهتراز دوو هستش من همش استرسشو داشتم ک نکنه صدا داشته باشه یا لرزش اولین بار ک روشن کردم واقعا خدا بیامرزی کردم پدر طرفو ک بهم اینو معرفی کرد 

یه لباسشویی میخوام که فقط  لرزشش خیلی خیلی کم باشه هر چی میخاد باشه .به غیر از ال جی هیچ مارکی ...

بکو. بوست

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

مدیا ایرانیش هست و مونتاژ داخلیش که قطعه ها از خارج میاد که بهترن. اینو دقت کن

اره عزیزم میخواستم دوو بگیرم ک بهم گفتن این بهتراز دوو هستش من همش استرسشو داشتم ک نکنه صدا داشته با ...

منم دوو پیدا کردم که میگن این جدیداش بدون تسمه س و دایرکت درایوه موتورش و صدا و لرزشش به حداقل رسیده. ولی منم دقیقا مثه تو خیلی استرس دارم.  فدات شم ميشه قیمت این مدیا هشت کیلویی که گرفتی رو بهم بگی؟  البته الان قیمتا ی کم بالا هم رفته