2777
2789
عنوان

دعا

103 بازدید | 7 پست

دوستای مهربونم به دعاها تون محتاجم میشه برای سلامتیه برادرم دعا کنید ممنونم ازتون خدا خیرتون بده 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

براش ده تا صلوات میفرستم🥰

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راش ایه الکرسی میخونم 

توروخدا توهم دعاکن وامم جوربشه خواهش میکنم 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
راش ایه الکرسی میخونم  توروخدا توهم دعاکن وامم جوربشه خواهش میکنم

ممنون عزیزم از خدا میخوام زود حاجت روابشی

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

يَا اَللَّهُ يَا وَلِيَّ اَلْعَافِيَةِ وَ يَا خَالِقَ اَلْعَافِيَةِ وَ يَا رَازِقَ اَلْعَافِيَةِ وَ اَلْمُنْعِمَ بِالْعَافِيَةِ وَ اَلْمَنَّانَ بِالْعَافِيَةِ وَ اَلْمُتَفَضِّلَ بِالْعَافِيَةِ عَلَيَّ وَ عَلَى جَمِيعِ خَلْقِكَ يَا رَحْمَانَ اَلدُّنْيَا وَ اَلْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اُرْزُقْنَا اَلْعَافِيَةَ وَ دَوَامَ اَلْعَافِيَةِ وَ تَمَامَ اَلْعَافِيَةِ وَ شُكْرَ اَلْعَافِيَةِ فِي اَلدُّنْيَا وَ اَلْآخِرَةِ يَا أَرْحَمَ اَلرَّاحِمِينَ . 

خدا بهشون سلامتی بده

آرزوی سلامتی و شفای تمام بیماران...اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
يَا اَللَّهُ يَا وَلِيَّ اَلْعَافِيَةِ وَ يَا خَالِقَ اَلْعَافِيَةِ وَ يَا رَازِقَ اَلْعَافِيَةِ وَ ...

ممنون ازت مهربون