2777
2789

رفته بودیم باغ از اونجا ک برمیگشتیم بابام یه ربع زودتر از من راه افتاد هی به بابام اینا زنگ زدم جواب نداد یه چیزی میخواستم بگم بهش، تو راه دیدم ترافیکه حلوتر ک رفتم دیدم مردم جمع شدن رنگ ماشین با رنگ ماشین بابام یکی بود ولی تا نصف رفته بود داخل معلوم نبود مدلش چبه فک کردم بابام ایناست دست و پاهام لرزید  زبونم قفل کرد ماشینو نگه داشتم رفتم بین ادما دیدم مامانم اینا نیست ولی خانومه رو دیدم پاش قطع شده بود حالم بد شد همونجا موندم نیم ساعت و نتونستم حتی رانندگی کنم یا برگردم 

الانم اعصابم زده به فکم و معدم فقط بالا میارم ب نظرتون مشکل عصبی دارم؟ باید برم روان پزشک؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هر اتفاق خسلی بدی همینجوری میشم تا روزها هم معده درد میگیرم 

خوب عصبیه دیگه منم یه مدت میزد به معده ام معده ام حساس شده بود تهوع و درددد یه مدت سردرد یه مدته طپش شدیییددد قلب میگیرم میخواد حالم بهم بخوره ولی خوبب میشه 

یرا هرچیزی که مشاور نمیرن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اخه با هز اتفاق خسلس بدی ب این حال میوفتم ینی طبیعیه ؟ من قبلنا خیلی قوی بودم

گذر زمان و سن اعصاب ادم ضعیف میکنه هرچه سن کمتره ریسک پذیر تر و شجاع تری با زیاد شدن سن محتاط تر

خوب عصبیه دیگه منم یه مدت میزد به معده ام معده ام حساس شده بود تهوع و درددد یه مدت سردرد یه مدته طپش ...

جدی؟ الان خوبی گلم؟ 

میدونی من این اواخر هم خیلی فشارهای عصبی رو تحمل کردم خیلی روزای بدی رو گذروندم و دارم میگذرونم 

حس میکنم دیگه کم اوردم و اینجوری شدم 😔

اخه با هز اتفاق خسلس بدی ب این حال میوفتم ینی طبیعیه ؟ من قبلنا خیلی قوی بودم

یه مدت حتما استرسه شدیدی داشتی ولی خب تو ایران رفتن پیش روانشناس بد جا افتاده ولی یه جلسه برو اگه به نظرت حالت بهتر شد ادامه بده آدم خیلی وقتا یه هم‌صحبت کم داره 

جدی؟ الان خوبی گلم؟  میدونی من این اواخر هم خیلی فشارهای عصبی رو تحمل کردم خیلی روزای بدی رو گ ...

طبیعیه 

ادم همیشه قوی نیس مخصوصا جنس زن گاهی کم میاری فقططط هم خودت به خودت میتونی کمک کنی خودت باید بخوای قوی باشیمعده درد تحمل کن و بگو خوب میشم چیزی نیست اخه شما تازه نشستی غصه میخوری ای وای ای فلان برم دکتر مریضم 

جدی؟ الان خوبی گلم؟  میدونی من این اواخر هم خیلی فشارهای عصبی رو تحمل کردم خیلی روزای بدی رو گ ...

من قبلا به معده ام میزد بدجووور درد میگرفت چون معده درد هم داشتم عصبی میشدم بدتر میشد 

معده ام بهتر شد الان یهو قلبم با شددت میزنه همون لحظه میشینم چندتا نفس عمیق میکشم میگم خوب میشم و الا اگر بخوام به این درد و حسم پر و بال بدم نیگم وااای الان ایست قلبی میکنم و اخرش هم سکته ولی میگم چیزی نیست الان تموم میشه 

خودت روان خودت بشناس