2777
2789

دقیقا از پارسال تیره که دارم واسه آزمون تیزهوشان و نمونه تلاش میکنم 

مامانم هر جوری بود با اینکه کلیی قسط داشتیم برام مشاور گرفت تست زدم و تست زدم و تست زدم یه وقتایی مشاورم میگفت اینجوری پیش بری هیچی 😢و من از دفتر مشاورم تا خونه که با اتوبوس میومدم فقط گریه میکردم 

خیلییی دوست دارم که قبول شم یعنی نباید اسمشو دوست داشتن گذاشت باید بگم عاشققق اینم که تو مدارس خاص درس بخونم 

از اسفندم بورسیه قلم چی شدم و تو آزمونا شرکت کردم 

هنوزم دارم تلاش میکنم 

میشه برام دعا کنید  اینو با گریه نوشتم 😭😢

بهم امید و روحیه بدین 

خدایاشکرت 

ازهمتون پیشاپیش ممنونم 💚

🌹🌹I luv u God       i am very happy all day🍒🍒💚💚   

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

موفق میشی تلاش ات بی جواب نمیتونن عزیزم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

توی اون تاپیک گفتن ایشالله موفق میشی خیلی احساس خوبی داره که بهت بگن که قبول شدی من بارها در این راه شکست خوردم و بلند شدم تو هم کم نیار ایشالله قبول شدی خبرش رو بهمون بده توی این یکماه اخر اگر سفت و سخت بخونی بدون شک قبول میشی اصلا بنظر من اگر ادم تلاش کنه امکان نداره زحماتش نتیجه نده ایشالله موفق میشی من بهت ایمان دارم🤍🌱🦋

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨اگر اینان مسلمانند خدایا کافرم گردان ..