2777
2789
سلام عزیزم.ایشالا که همه چی خوب باشه و حال خودت و نی نی هر دو خوب.از دکتر اومدی بیا بگو چیشد☹

سلام عزیزم رفتم دکتر واقعا خون روشن قرمز داشتم تازه تازه بود مونده نبود که بگم قهوه ای نه قرمز بود رفتم دکتر خداروشکر بچه بودش دکتر هیچی نگفت نگفت علتش چیه فقط گفت آمپول پروژسترون روزی یکی بزن تا ۲۰ روز و یه دونه آمپول هیدروکسی پروژسترون داد اونم تزریق کردم با این وجود چون هنوز لک دارم و شیاف هم میزنم التماس دعا دارم ازتون 

سلام عزیزم رفتم دکتر واقعا خون روشن قرمز داشتم تازه تازه بود مونده نبود که بگم قهوه ای نه قرمز بود ر ...

خدا رو شکر که جفتتون خوبید.ایشالا که ۹ ماه دیگه سالم بیاد بغلت عزیزم❤❤😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم فعلا خوبم ۱۸ خرداد باید برم دکتر فعلا آمپول پروژسترون روزی یک عدد میزنم

خدا رو شکر که هم خودت خوبی هم نی نی.دیگه ایشالا تا اخر بارداری اتفاقی نیوفته و ۹ ماه و ازش لذت ببری بدون دلشوره🙏🙏😍😍😍❤