2777
2789

نمیدونم چش شده میخواد جدا شه از بابام کردتش زندون ی ماهه بعد بابام چون اعتیاد داره میگه مرده تو زندون میگم زندست میگه ن مرده  میره وسایل خونه رو مرتب میکنخ و گریه میکنه بخدا روانیمون کرده خرافاتی کشته منو. خیلیم منو تا الان دف مرگ کرده و اذیت کرده چ کتکایی ک نزد بم بیماری اعصاب داره ولی خودش قبول نداره!. وافعا مهم نیست برام ک گریه میکنه تازه اینقد عصبی میشم چن بار از شدت عصبانیت خاستم بزنم تو دهنش هم بخاطر کینه هایی ک مونده سر دلم بعد میگه ت مغروری بی احساسی سردی مث بابات بخدا خون ب جیگر بابام کرده منم همینطور خون بگیر کرد دست ب خدکشب زنم چن روز بیمارستان بودم. چیکارش کنم بخدا کشتم چن روزه هی میگه حس میکنم بابات مرده میرم زندون درش میارم 

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه نمیگی بیماره؟ به حرفاش اهمیت نده 

بیماره اما خر ک نیست بخدا روانیم کرده دلم میخواد بکشمش  منم روانی کرده 

کسی ک این وسط قربانی شده مادرت هست 

زندگی با فرد معتاد خیلی سخته گلم اون عصبی هست و دق کارش رو متاسفانه سر شما خالی کرده

یکم باهاش مهربون تر باشید 

پدرت اگه با تو کاری نداره چون کلا تو فاز زندگی نیس پس همچین بی تقصیر نیست

مادرت رو دریاب....

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
چرا نمیبریش دکتر ی زنگ بزن ۱۱۵ بیاد ببرش بخش اعصاب و روان بستریش کنن

میگه من بیمار نیستم. بابا کشته منو نمیدونبدچیکار مبکنه میگه بابات مرده بعد پشتش ک حرف میزنه میگه روحش میبینه 

کسی ک این وسط قربانی شده مادرت هست  زندگی با فرد معتاد خیلی سخته گلم اون عصبی هست و دق کارش رو ...

خانواده پدری کلن کاری بام ندارم :) و پدرم اصن تعصبی نیستن. بعد اینکه. مامانم همه میگن از اول همینجوری بوده ازگهلاقش دایی کوچیکم بهش گفت ت از قبل ازدواج اینجوری بودی ک بابام دادت ب این. بابام خیلی آرومه مامانم خیلی حرف میزنه تو مخم و خرافاتیه  امروز هی صبر میومد من عطسه میکردم میگه نگا صیاد میاد مرده بعد میگه دیشب ایست قلبی کرد دوباره برگشت  حرفاش خنده داره 

خانواده پدری کلن کاری بام ندارم :) و پدرم اصن تعصبی نیستن. بعد اینکه. مامانم همه میگن از اول همینجور ...

نیاز ب روانپزشک داره

اگه قبول نمیکنه کمتر جلوش آفتابی شو 

درس بخون برو سر کار مستقل بشی 

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859