2777
2789
عنوان

مرغ

348 بازدید | 12 پست

یه مرغ فروش که جز اتحادیه هست میگفت مرغ شنبه  قیمت رو پلاستیکش میخوره کیلو 60 اگر مردم بخرن دیگه همین قیمت میمونه اما اگر پنج شیش روز نخرن قیمتش بر میگرده همون 29  پس بیایبد خریدن مرغ را یک هفته تحریم کنیم   و این متن را بفرستید برا همه تا مطلع بشن

مرغ ۳۶ساعت تاریخ مصرف داره یعنی ۳روز شنبه یکشنبه  دوشنبه برگشت بخوره هیچکس واقعا هیچکس خرید نکنه احتمال برگشت قیمت زیاد دولت نمیتونه این همه مرغ دپو کنه🌹🌹🌹🪴🪴💐💐🙏🙏🤲🏻🤲🏻

بچه هام نفس هامـــ♥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ملت شکموتر و حریص تر ازین حرفان.ده تا ده تا هم میخرن بدبختا

نه تا دیروز ارزون بود میخریدن ایشاالله گرون بشه دیگه نمیخرن تا ارزون شه

البته خودم از مرغ متنفرم ولی میترسم چیزای دیگه هم گرونتر بشه

تقصیر خودمونه،  هر چی میخواد گرون بشه یا اولای بالا رفتن قیمتش، مردم هجوم میارن که بخرن، حالا لازمم ندارن ده پونزده تا مرغ ولی می‌خرن. اون وقت گرونتر میشه چون تقاضا بیشتر میشه، پولشم دوباره میرفت تو جیب پولدارها و کارخونه دارها و واردات کننده ها. یه زنه اینجا خودش دبیر بود، شوهرش بساز بفروشی و... اولش که نوار بهداشتی بسته ای 2000 تومن گرون شد رفت کارتنی خرید. چیزای دیگه هم همین طور. حالا انگار تو ماه چقدر میخواسته

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست