2777
2789
عنوان

یارانه معیشتی به کیا تعلق میگیره؟

180 بازدید | 9 پست

من با خانواده زندگی می کنم و پدر از همون اول هیچ وقت برای یارانه ثبت نام نکرد

تا جایی که برای یارانه تحقیق کردم دیدم به خودم تنها تعلق نمیگیره و به حساب سر پرست خانواده ریخته میشه که پدرم و اونم که ثبت نام نکرده اصلا

حالا این یارانه معیشتی چی؟این رو می تونم خودم تنهایی بگیرمش؟

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

فقط به نی نی یار والا.....موچ موچ نی نی یار

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرپرست باید تو سایت سازمان رفاه ثبت نام کنه 

که اونم نمی‌کنه

پدرم اصلا زیر بار نمیره

پس خودم تنها نمی تونم بگیرم؟

سهام عدالت چی؟اون رو می تونم تنهایی ثبت نام کنم بگیرم؟چون شنیدم خرداد دوباره ثبت نام سهام عدالت

منظورت رو نفهمیدم  معنی جمله ات یعنی چی اصلا؟

میگم نی نی یار ممنوع کرده یا تاپیکو میترکونه یا لغو‌کاربری میشی...چون تاپیک درمورد یارانه ممنوع شده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میگم نی نی یار ممنوع کرده یا تاپیکو میترکونه یا لغو‌کاربری میشی...چون تاپیک درمورد یارانه ممنوع شده

آهان 

نمی دونستم