2777
2789
این☹️

عزیزم تولد مبارک❤

من بودم هم ناراحت میشدم ولی یکم به پسرا و مرد ها فکر کنی بهشون حق میدی نتونن کادوی مناسبی بخرن، چون خیلی عین خانوما دنبال اکسسوری و لوازم ارایش لباس و طلا و اینا نیستن😕

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من میبینه ک علاقه ب وسایل خونه ندارم اصلا سمت خریدشون نمی ه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
مرسی عزیزم ولی آخه واسه تولد کاسه 

نگو‌ کاسه...بگو سرویس آشپزخونه....کلاستو پایین نیار😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این☹️

خوبه خندت گرفت من گریم میگیره 😂

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
مرسی عزیزم ولی آخه واسه تولد کاسه 

جالب بود برام متفاوت بود کادوش،سخت نگیر عزیزم خیلی هم خوبه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

دیگه ب روش نیار شاید خیلی گیر کرده ک چی بگیره واقعا بعضی وقتا میشه آدم هیچی ب مغزش نمی‌رسه ک بخره 

ولی اینا خیلی بدرد بخورن من خریدم ولی در ندارن اینارو پسندیدم جدی میگم فک نکن مسخره میکنم 

تولدت مبارک 

راستی خوشبحالتتتتتتت خونت سرامیکه 

یه کاربری بود به اسم آسمان_زیبایی_یکرنگی کاربر آقا بود مشاور بود دیگه نمیتونم پیداش کنم اسمشو دیگه نمیاره 😔 یه زمانی خیلی کمکم کرد
این☹️

اخی 

خیلی خوبه که 

درسته ک از نظر مادی ارزش چندانی نداره 

ولی اگه من جای تو بودم خیلی خوشحال میشدم و دو روز ذوق میکردم 

البته ربطی ب کم توقع بودن یا اینکه من هیچی نداشتم تا حالا نداره ....😂

نمیخام پز بدم ولی خداروشکر خانوادم  تا الان هر چی نیاز داشتم برطرف کردن ب بهترین نحو 

ولی مسئله اینجاست ک همین که به فکر بوده ارزشمنده ❤

خلاصه خواستم بگم بخاطر این چیزا خودتو ناراحت نکن 

#‍نصیحت خواهرانه🙃💙

اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲 
عزیزم تولد مبارک❤ من بودم هم ناراحت میشدم ولی یکم به پسرا و مرد ها فکر کنی بهشون حق میدی نتونن کادو ...

قربونت آخه زورم میگیره همیشه بهش میگم قیمت کادو مهم نیست بنظرم یه شاخه گل هم گرفته بود بیشتر خوشحال میشدم

دوست خوبم شاید وسیله شخصی برات نگرفته ولی همیشه از چند زاویه به موضوع نگاه کن 

اینکه برات وقت گذاشته انتخاب کرده تولدت رو یادش بوده وسعی کرده یه چیزی بگیره برات کاربردی باشه یعنی اینکه براش مهم هستی وزمان برای اینکار گذاشته... شاید تو ذهنش فکر کرده خیلی خوشت میاد. 

با روی خوش استقبال کن. و چند وقت که گذشت کم کم در قالب صحبت و گفتگو بگو که چه چیزهایی رو دوست داری 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

به

خوشی استفاده کنی 

تولدت مبارک

به خدا که مردان بچه ان فقط قلدری بلدن😂می خوان دل ببرن اما نمی دونن چطوری 

به روش نیار بلد نیست 

فقط یادت یادش بده که چه چیزایی احتیاج داری 😄😇

توهم براش قفل فرمون یا لاستیک هدیه بخر 😁🙃🤭😂

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚