2777
2789
عنوان

گوشیشو بردارم ندم ب خودش؟

110 بازدید | 11 پست

من دوسال با یکی بودم خانواده هامونم میدونستن بعدش ی چیزی شد خانوادش باهام بد شدن خانواده منم از اون خوششون نمیومد تو این مدت هر دروغی فکرشو کنید گفته بعد دروغش دراومده بخشیدم حتی شده روزایی ک تا صب بادوستاش بیرون مونده ب من گفته کار میکنم بیرون کار دارم هزار بار بهم دروغ گفته اینجوری اذیتم کرده درحالیکه ب من دستور میداد بیرون نرم تنها فقط روزی دو سه روز حق داشتم بیرون برم اونم باخودش وکرنه انقد بهم حرفای بد میزد میگف افتادی خیابونا تنها میرفتم ب حرفش گوش نمیدادم میومد تو خیابون دادم بیداد میکرد ابرومو میبرد

چه بیشعور بوده

ولش کن از الان اعصاب نداره اگر باهاش ازدواج کنی پیرت میکنه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی چن بار از گوشیش شماره دختر پیدا کردم گفت من اونارو نمیشناسم یبار با دختری ک قبل من باهاش بود حرف میزد اینستا فهمیدم اون دخترم ازدواج کرده حاملس ب این میگف بیا سالگرد داداشم تو قبرستون من رفتم ب جاش دختررم دیدم حتی ترسوندمش ب شوهرت میکم بااینکه شوهر داری باز حرف میزنی ولی دلم نیومد بچش ب دنیا نیومده زندگیش بپاشه هرچی ب این گفتم بااون حرف زدی گردن نگرف ک اون ب من پی ام میداد باز هیچی نکفتم ولنتاین ی گوشی ایفون اس شیش واسم گرفته بود هی میکف منم چن هفته پیش کوبیدم تو سرش تو ماشین بعد بادستام شکستم جلو چشات انداختم بیرون

بعد گوشیشو بهم داد ک ببر بی گوشی نمیخام بمونی گفتم گوشیه  پسر خاهرمو میگیرم گف ن دوس ندارم گوشیه کسم بگیری خودم گوشی ساده برداشته چن هفته دیروز فهمیدم بهونه کرده اون گوشیه برداشته گوشی خودشو ازم نمیکرف ک ب اسم کار کردن راحت بره بمونه بیرون دیشب گف میرم ی ماشینیو درست کنم بعد فهمیدم دروغ گفته باهاش تموم کردم بلاکش کردم الان میخام گوشیشو ببرم بدم ب دوستش بگم بده ب خودش چون نمیخام گوشیشو بهونه کنه بیاد سمتم ببرم بدم؟

درضمن تواین دوسال نذاشت برم سر کار الان ن گوشی دارم ن ی گرون پول باید از مامانم بگیرم تا وقتی ک کار پیدا کنم فک نکنیدا بهم پول میداد ک الان نیازمع  ن فقط وقتی بیرون میرفتم بااون دیکه پول نیازم نمیشد چون با ماشین فقط دور میزد 

اعصاب فقط واسه من نداشت 

تو هم محلش نذار تا بره پی کارش مردک دیوانه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

تو این دوسال هر وق گفتم بیا جلو نمیای تموم کنیمگف پول ندارم صبر کن تازگیا هم واسه اینکه دیگه نگم بهم میگف میخام موتوری ک گرفتمو بفروشم پول ندارن بدهکارم ببینید تا چ حد این ادم مریضه ن میذاش برم ن تکلیفمو مشخص میکرد این بهونه هارم میاورد در حالی ک میدید من میدونم دروغ میگه

ن دیکه بره گمشه دوساله جلو پیشرفتمو گرفته فقط نمیدونم گوشیشو ببرم بدم ب دوستش یا برنکردونم ببرم بندا ...

بده به دوستش 

خودتو راحت کن

بعضیا فقط آدمو افسرده و عصبی میکنن