یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازنظر من اینکارو نکن من بیمارستان سزارینی دیدم سخت بوده اسمش راحته سختی هاش بعدشه
غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
خيلي هم خوب عزيزم من فقط يكم ترس از اتاق عمل دارم از درد بعدش ترس ندارم بچه اولم هم هست
اصلا نترس اتاق عمل ترس نداره که کاش همه واسه زایمان بخاند برند اتاق عمل نگران نباش منم اول میترسیدم بعد که رفتم دیدم اتاق عمل اصلا اونجوری نیست ک تو فیلما میبینیم فقط اگه از نخاع بیحسی میخای اصلاااا تکون نخکر هیچی تا هرموقع پرستار گفت
سزارین خیلی خوب بود به سختی و درد بعد از عملش می ارزید
خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊