2777
2789
عنوان

لیزر بدن

305 بازدید | 21 پست

بچه ها دستگاه کندلا فول بادی تقریبا چقدر طول میکشه؟!من ی جا قراره برم‌گفت نیم ساعت کل بدن ...هزینشم خیلی کم گفت میترسم برم فیک باشه اما کلینیکه تخصصیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کندلا نبود دستگاهم الکساندرایت بود

میتونم ی سوال ازت بپرسم؟

فول بادی بودی درسته؟

میگن موهایی ک نازک و کمرنگ هستن رو جواب نمیده درسته؟

هزینه چقد شد؟

اینجا ۵۰۰ الکساندریت نانو.

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋

من میخاسم برم ولی کسی ک انجام میداد گف کندلا برا موی من ک زخیم نیست جواب نمیده 😭 نمیدونم با چ دستگاهی برم 

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
من الكساندرايت دئوتو ميرم خيلي خوبه

میشه بگین موی بدنتون چطوریه ؟

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤