2777
2789
عنوان

قارچ پوستی تروخدا بیاید

245 بازدید | 8 پست

هوففف چیکار کنم این قارج لعنتی دست از سرم برداره .دارو میخورم با شامپو میشورم ۲ ماه میره بعد دوباره روز از نو و روزی از نو الان ریختم کل لباسامو بشورم اخه من که دیگه فرشو نمیتونم که بشورم چیکار کنم دوباره برنگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه سیبو میزنی به بدنت؟اخه لباسامو چیکار کنم

من فقط جای قارچ رو با شامپو شستم بعد سرکه سیب زدم اندازه سکه بود جای قارچ نه فرش شستم نه لباس 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
من فقط جای قارچ رو با شامپو شستم بعد سرکه سیب زدم اندازه سکه بود جای قارچ نه فرش شستم نه لباس 

والا نمیدونم قارچای من چشونه اح.سه ماه پیش رفتم دکتر شامپو و پماد  داد من خودمم سرکه میزدم تو گوگل نوشته بود خوبه منم زدم .رفتن الان دوباره در اومده دکترم میگه بین لباسات حتما مونده و دوباره رشد کرده😥