2777
2789

کسی پیج اون بلاگره که پنجمین بچش تازه به دنیا اومده بود رو داره؟

مامان الی.

تصادف کردن؟؟؟؟

چشون شده؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شوهرش تو آی سی یوئه ... خودشم دستش پلاتین گذاشتن

اصلا دوس ندارم شماتت کنم...ولی همش کار چشم نظره... اخه چرا باید همممه چیز زندگی و به نمایش گذاشت.. فقط کافیه یه نفر که نازا باشه آه بکشه ... 

نه فقط اون.کل بلاگرا

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
پیجش چیه

Eli_daily_life

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
اره شوهرش تو آی سی یوئه ... خودشم دستش پلاتین گذاشتن اصلا دوس ندارم شماتت کنم...ولی همش کار چشم نظر ...

چه ربطی داره عزیزم.مسئول نازایی یکی دیگه که این خانوم نیست.هرکی تقدیر و قسمتش یه چیزه.خدا خیر همه رو بهتر میدونه.بهتره مثبت فکر کنیم و از شادی دیگران شاد بشیم یا اگه ناراحتمون میکنه دیدنشون دنبالشون نکنیم.

چه ربطی داره عزیزم.مسئول نازایی یکی دیگه که این خانوم نیست.هرکی تقدیر و قسمتش یه چیزه.خدا خیر همه رو ...

وقتی تو یه مسئله ای نقطه ضعف داشته باشی، حتی از بچه دار شدن گربه هام ناراحت میشی ،که خداااا ققط من لاااایق نبودم؟؟؟؟ یعنی به یکی میتونی ۵تا۵تا و ۴تا۴تا بدی ،ولی واس من یه دونشم زیاد بود؟؟؟؟

وای از اون روزی ک دل شکسته باشی .... 

میدونم ناباروریه هیچکس هیچ  ربطی به این خانم و همه ی خانمهایی که بچه دارن نداره، من منظورم به رخ کشیدن و تیشان فیشان کردن بچه هاشون جلوی دوربینه ، واسه بقیه ....

وقتی تو یه مسئله ای نقطه ضعف داشته باشی، حتی از بچه دار شدن گربه هام ناراحت میشی ،که خداااا ققط من ل ...

منکه با اون خانوم بلاگر کار ندارم و نمیدونم

ولی  اون جملتون که گفتی به بجه ها گربه هام حسادت میکنه درک کردممم.نه ابنکه حسادت کنی نههه..یه حسرتتتت بزرگههه واسه ادم..حسودیه بد نیست

خخخخ خود من.هیچ کقت یادم‌نمیره وقتی دیدم بلدرچینم تخم گذاشته چقدررر گریه کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تازه رفتم زار ردم و به شوهرم گفتم...

واییی قیافه شوهرم دیدنی بود بخدااا..فقط دوتا شاخ واقعی کم داست

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

منکه با اون خانوم بلاگر کار ندارم و نمیدونم ولی  اون جملتون که گفتی به بجه ها گربه هام حساد ...

اره بخداااا .... یه روز تو خیابون بودیم با همسرم اومدیم از جوب رد شیم دیدیم دو سه تا توله موش تو جوب بودن قائم شدن سریع، همسرم گفت نگاه موشه چندتا بچه گذاشته ، منم گفتم، موشم نشدم 😂😂 همسرم یه چشم قره رفت بهم نمیدونستم بخندم یا گریه کنم😂🙃