2777
2789

ما رسم داريم  حبوبات يه گوني برنج روغن انواع مربا و كيك و خاگينه و يدونه مرغ و چند بسته گوشت و چرخ كرده و ميوه اينا ميديم حتي شوينده هم ميديم چاي قند شكر سبزي بسته شده ادويه سبزي هاي خشك

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف ما خانواده عروس البته شاید ی چندساله که باب شده مثلا مامان خودم گوشت و عسل و سبزی قورمه وحبوبات و نمک و ادویه و شوینده و.... خرید ولی الان میبینم به شدت افراطی به اندازه یکسال خرید میدن 

متاسفانه خانواده عروس

حالا با پر کردن یخچال میشه کنار اومد با رسم سیسمونی چطور کنار بیایم.همه وسایل پدر خانوم زحمت بکشه بعد موقع نامگذاری باید حتما پدرشوهر اذان تو گوش بچه بگه و فامیلی پدر رو بچه باشه و کلا حق به خودشون میدن که فقط نوه ی اوناست😡(اه اعصابم داغونه نمیدونم چی میگم)

#برای تاپیک های ممنوعه 😏                                         یه روز قرار بذاریم همه با هم یکجا "آهی"بکشیم... :)
متاسفانه خانواده عروس حالا با پر کردن یخچال میشه کنار اومد با رسم سیسمونی چطور کنار بیایم.همه وسایل ...

خودمون ميكنيم ديگه

مادراي   خودشون ميكنن

وقتي نوبت به دختراشون ميرسه قسط وام قرض هر طور شده خودشونو جر ميدن همه چي ميخرن

ولي نوبت به پسر رسيدني دستشون كلا تو جيبشون نميره

همينطوري نسل به نسل خونواده به خونواده همين شكلي داره پيش ميره

يكي هم جهاز ندادني دختره بيچاره كلي تحقير و توهين ميشنوه

طرف ما خانواده عروس البته شاید ی چندساله که باب شده مثلا مامان خودم گوشت و عسل و سبزی قورمه وح ...

دقیقا .بدتر از اونم که فیلم میگیرن میفرستن.همین فرهنگای غلط باعث شده کم کم جا بیوفته خانواده عروس باید یخچالو تا حد مرگ پر کنن وگرنه تو سری میخورن و مقایسه میشن

خودمون ميكنيم ديگه مادراي   خودشون ميكنن وقتي نوبت به دختراشون ميرسه قسط وام قرض هر طور شده خ ...

دقیقا😕

رسمایی که حالا حالاها درست نمیشه!

#برای تاپیک های ممنوعه 😏                                         یه روز قرار بذاریم همه با هم یکجا "آهی"بکشیم... :)
دقیقا😕 رسمایی که حالا حالاها درست نمیشه!

اميدي به درست شدن نيست

روز به روز بدترميشه

فكر كنم ايران تنها جاييه كه هم دختر ميدن هم جهاز ميدن هم سيسموني ميدن هم يخچال رو پر ميكنن

مادر عروس ولی واسه مارو شوهرم خودش خرید

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...