آقا ناخن مصنوعی دیشب گذاشتم الان نمیتونم درش بیارم آب گرم و استون رو هم امتحان کردم نشد کسی تجربه داره لطفا بگههههه 🤧🙏🙏🙏
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر* خانم * هستم . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی . برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 ..
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
خب چرا یه چسبی استفاده میکنی که کنده نشه بخدا با چسب رازی هم میچسبه😂😂😂
چسب قطره ای زدم 😕
بعدش واسه اینکه چسب رو ناخنت نمونه از این پدای لاک پاک کن با قیچی اندازه ناخنات ببر بذار رو ناخنات بعد دستکش پلاستیکی بپوش ده مین صبر کن چسبا عین چسب مایع جدا میشه ولی حتما بعدش به ناخنت محلول روغن زیتون و آبلیمو بزن
با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
بعدش واسه اینکه چسب رو ناخنت نمونه از این پدای لاک پاک کن با قیچی اندازه ناخنات ببر بذار رو ناخنات ب ...
مرسی گلم در اومد 😊🙏