2777
2789

عزیزم دیوار آگهی بذار

من خیلی دیدم نیاز دارن 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوار چند تا اگهی دیدم پیام که دادم همشون مرد تنها بودن😑

اخه من خیلیا دیدم میگن مثلا یه پرستار میخواهیم برا بچه 

پدر مادر شاغلن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یک موسسات و شرکتهای خدماتی هستن اونا نیرو میگیرن 

به نظرم برو اونجا ثبت نام کن کار باشه بهت میگن از طریق اونها بری مطمئن تره 

بعدم خودت میتونی بری به شرکتها سر بزنی اکثرا نیروی نظافت ساعتی میارن که خانم باشه خیالشون راحتره شماره بده هر وقت خواستن بهت زنگ بزنن 

به دفتر پرستاری بیمارستانم میشه بسپری که شماره تو داشته باشن اگر کسی همراهی خواست بهت زنگ بزنن

اگهی های تو دیوارم جدا بزار 

یکی بنویس که پرستار کودک و خانم اماده به کار

و یکی هم انجام کارهای خدماتی و نظافت 

متن اگهی مهمه 

من که به چن تاشون پیام دادم مرد تنها بودن

عزیزم خیلی از بیمارستانها نیروی خدمات میخوان 

یه زنگ بزن پرس و جو کن 

استخدام میشی

از خونه رفتن بهتره

تهرانم ۲۳سالمه

چقدر سواد دارید؟

حیف نیست با این سنت دنبال این کارهای سخت بری

نمیتونی فتوشاپ یا حسابداری یاد بگیری کم کم کارت بهتر بشه درامدت بیشتر میشه یا مربی مهد کودک شو

تو کارخونه ها هم نیرو بسته بندی و ... خانم میخوان یه سرچ کن بهتر از خونه مردمه هزار جور ادا دارن کار با مردم سخته بخصوص بچه که باید تجربه شو داشته باشی 

چقدر سواد دارید؟ حیف نیست با این سنت دنبال این کارهای سخت بری نمیتونی فتوشاپ یا حسابداری یاد بگیری ...

مشکلم همینه که سواد ندارم دیپلمم ندارم متاسفانه:(،مجبورم اینکارارو بکنم،هزارجور ادا دارونو که خوب اومدی ولی چیکارکنم دیگه،بچه ام تجربشو دارم خودم مادر شدم

مشکلم همینه که سواد ندارم دیپلمم ندارم متاسفانه:(،مجبورم اینکارارو بکنم،هزارجور ادا دارونو که خوب او ...

خوب اوکیه اگر مادر شدی 

نزدیک مهد کودکها اگهی بزن که مادرها ببینند 

ولی سعی کن نظافت نری الان جوانی بعدا کمر درد و اینا میگیری 

ولی از هیچ کاری نترس نمیتونی خیاطی یا ارایشگری یاد بگیری ؟