2777
2789

مدتیه حالم خیلی بده و از خودم بدم میاد. 38 سالمه و مطلقه هستم.یک دختر دوازده ساله دارم که حضانتش با منه و مجبورم هرطوری شده برم سرکار تا بتونم از عهده مخارج سنگین زندگی و اجاره خونه بربیام.قطعا اطلاع دارید کارکردن یک خانم مطلقه توی این جامعه چه مصائبی داره.ولی من توی این سالها علیرغم نیازهای خودم حاضر نشدم تن به پیشنهادات جور واجور  کارفرماها بدم ولو به قیمت از دست دادن کارم. سال گذشته توی یک شرکت  خصوصی کار میکردم که اون اوایلش مدیر اونجا توی لفافه چند باری بهم پیشنهاد داد که خیلی جدی باهاش برخورد کردم و اونم بیخیال شد.تا اینکه قبل از عید در شرایطی که سه ماه بود حقوق نگرفته بودم و هزینه های عید و تامین  مایحتاج دخترم و کرایه خونه های معوق را پیش رو داشتم و خیلی تحت فشار بودم .مدیر اونجا هم پرداخت حقوقم را منوط به برقراری رابطه باهاش کرد و اینجوری با وجود مشکلات متعدد دیگه واقعا نمیدونستم چیکار باید بکنم.تا اینکه یکروز که برای گرفتن پولم رفته بودم و کسی هم توی شرکت نبود و فقط به این فکر میکردم اگه باز با دست خالی برگردم خونه باید جواب نیازها و درخواستهای دخترم را چجوری بدم و اون کارفرما بیشعور هم روی درخواستش پا فشاری میکرد نمیدونم  چی شد که قبول کردم و تن به خواستش دادم ولی این پایان راه نبود و توی یک مدت کوتاه چندبار تکرار شد.بعد از اون انگار که براش تکراری شدم با هر عنوان و به هر بهانه ای مشکلاتی را بوجود میاورد تا اینکه اونقدر از نظر عصبی بهم ریخته شدم که  از اونجا اومدم بیرون، ولی بابت این کاری که کردم از همون موقع از خودم بدم  اومده. الان یکماهی میشه بیکارم و با این مخارج سنگین نمیدونم  چیکار کنم. هرکجا هم که واسه کار تماس میگیرم متاسفانه داشتن رابطه یکی از شرایط اصلی استخدام داره میشه و اگه  همون موقع تماس این پیشنهاد داده نشه روز مصاحبه قطعا این شرط گذاشته میشه،منم نمیخوام اون اتفاق دوباره برام تکرار بشه. چیکار کنم؟ کسی تا حالا توی این شرایط قرار گرفته؟ لطفا تجربیات خودتون را بهم منتقل کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معذرت میخوام ، رابطه جنسی رو صراحتا بیان رو درخواست میکنن ؟در این حد وقیح هستن ؟

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

تازه میشنوم که استخدام به شرط رابطه.غلط میکنن این درخواست و میکنن.تو سعی وقتی می ی برای استخدام نگو مطلقه ای یا بگو شوهر دارم یا مجردم.تقصیر خودت هست که میگی مطلقه ام.مردا هم که وقتی مطلقه میبینن انگار طعمه گیرشون اومده.والا من خودم طلاق گرفتم اما بخاطر آبروم نشیتم خوپه و کار هم نمیکنم.البته بچه ندارم و پیش خانوادم زندکی میکنم

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....

راستش مادر من هم مطلقه است و با یه دختر ۱۴ ساله و ۷ ساله کار های هنری شروع کرد میفروخت ساخت گلسر و اینا الان با همون منو شوهر داد و جهاز داد و خواهرم الان ۱۵ سالشه خداروشکر به نظرم اگر هنری داری از اون پول در بیار یا برو بازار تهران لباس و وسایل جینی بخر بیا تک بفروش تو اینستا و اینا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم منو شما هم سنیم من الان چهارماهه درآمد عالی دارم به لطف خدا فقط اینکه حرفم رو جدی بگیر و اگر علاقه داری پیگیر شو 

ماساژ درمانی یاد گرفتم و توی خونه درآمد دارم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊