2777
2789
عنوان

منو زد

601 بازدید | 39 پست

رل سابقم خیلی متعصب بود چون دنبال ازدواج بود شرط داشت که کلا چادر بپوشم اما پیش خودش میتونستم مانتو و راحت باشم 

بهم گفت بیا بیرون منم کت و شلوار پوشیدم با شال و رفتم یه کوچولو از گردنم دیده میشد عصبانی شد زد توی دهنم دیگه همینجور توی خیابون میرفتیم میزد و بد و بیراه میگفت آخرش فهمید چ غلطی کرده هرکاری کرد باهاش برم یه جایی بشینم نرفتم تاکسی گرفتم اومدم و از اون روز گوشیم خاموشه همونجا بهش گفتم همه چی تمومه برم خونه 

دفعه اولش نبود روم دست بلند کرده بود اما قول داده بود تکرار نشه 

امشب دیدم استوری عاشقانه گذاشته که دلش شکسته و مثل قبل دوسم داره دلش میخواد ازم متنفر باشه اما نمیتونه 

از دست خودم خیلی عصبانیم که هیچ کاری نکردم 

و ازاون حالم بهم میخوره که اینقد عوضیه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

اینارو میگم چون کسیو ندارم 

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینارو میگم چون کسیو ندارم 

قطع رابطه کن  برای خودت ارزش قائل باش

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

اون مریضه بقران تموم کن باهاش پارانویید داره

آره دیگه برنمیگردم شده خودمو بکشم اما باهاش برنمیگردم

آخر این رابطه مشخصه

مرگ منه

از خودت عصبانی تر باش چون هنوز اینستاگرام و واتساپشو داری

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را