2777
2789

خودم این ماه کلومیفن و آمپول هاش سی جی استفاده کردم 

فولیک اسید۵ و متفورمین هم میخورم 

اونایی که دارو ایتفاده کردن چقد بعد جواب گرفتن چند روز بعد از زدن آمپول آز دادن و مشخص شد باردارن؟

میشه تجربتون رو بگید❤️

فکرکنم ۱۶ روز‌ بعداز آمپول

جدی؟ من فکر کردم ۷ روز بعد از آمپول مشخص میشه  رفتم آز دادم پس نا امید نباشم ای شالله که هست

شما چند دوره دارو و آمپول استفاده کردید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ من فکر کردم ۷ روز بعد از آمپول مشخص میشه  رفتم آز دادم پس نا امید نباشم ای شالله که هست ...

آره بابا ۷ روز خیلی زوده، ایشالا که مثبته، دقیق یادم نیست واسه دارو،  فکر کنم دارو  استفاده نکردم فقط آمپول زدم اما ۶ ماه تو اقدام بودم نگران نباش

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏
آره بابا ۷ روز خیلی زوده، ایشالا که مثبته، دقیق یادم نیست واسه دارو،  فکر کنم دارو  استفاد ...

منم شش ماهه تو اقدامم این ماه  کلومیفن و عرق فراسیون خوردم آمپول هاش سی جی هم برا تخمک گذاریم زدم 

دلم میخواد باشه دیگه خسته شدم