2777
2789

خسته شدم از کارگری کردن ،از بی حرمتی شنیدن،از کلفتی کردن و بی پولی

اونایی که درامدشون خوبه بیان بگن چیکار میکنید و چقدر درامد دارید؟

والا چی بگم هر شغلی سخته عزیز 

دوره ی بدی شده 

باور کن توی هر شغلی بازم بحث و اعصاب خوردی هست عزیز

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کنید. درست میشه.  زندگی همیشه یکسان نیست عزیز دل.

اگر امکانش هست یک مهارت یاد بگیرید‌ ، فارغ از تنوع و بالا رفتن روحیه تون، برای آینده هم مفید هست

از آدم ها ناراحت میشید طبیعیه مثل من مثل همه. بسپاریدشون به خدا. خودتون چیزی نگید. 

برای من هم دعاکنید 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛

با اجازه استارتر 

خانوما لطفا لطفا نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏😭😭😭😭 به نیت اینکه همسرم راضی بشه بیاد دنبالم 😭با یه بچه دوساله دو ماهه خونه پدرمم 😭😭خواهرا خیلی داغونم محتاجم به دعاهاتون ایمان دارم😭😭🙏

دانش آموخته طب سنتی🥰

من اگه شوهرم بزاره میرم برای نظافت یه آرایشگاه،چون تعهد نداره اگر نخام راحت میام بیرون

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟

امشب گلرخ میمیرد

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡