2777
2789

صدای گریش ب شدت تو اعصابمه دلیلشو تاپیک یکی مونده ب اخر بخوانید . 

بچهه چیکار کنم خیلی عصبی میشم یکی جلوم گریه کنه  قبلن اینجور نبودم اینقد ظلم دیدم اینجوری شدم بعد همه میگن سردی و مغرور 😕 بنظر شما دلیلش چیه اصلا ادم بی حسیم کسی جلوم گریه میکنه همین الان مامانن شب روز گریه میکنه انگار ن انگار حتی بعضی وقتا خندم میگیره چون خیلی ظلم ازش دیدم .

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کسی گریه کنه عصبی میشم اما اصلا به رو نمیارم میترسم دل طرف بشکه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من هیشکی برام مهم نیس هیشکی مادر بزرگم فوت شد اصلا برام مهم نبود و نیست نمیدونم چمه چون از بچگی حتی ی بغل ساده رو تجربه نکردم ک بدونم احساس چیه همیشه همه چی سرد و یخ بوده و منتا دلت بخاد زجر کشیدم سنگ شدم و سخت هیچی نمیتونه منو نابود کنه شاید باورت نشه ولی هیچ آدمی نمیتونه ناراحتم کنه! 

تنها نقطه ضعفم مادرمه با اینکه رو در رو خیلی با هم مشکل داریم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

مشکلش چیه داره گریه میکنه 

تاپیکتو دیدم که زیاد اذیتت کرده ولی نفهمیدم اون چرا این موقع شب گریه میکنه 

اگر کمکی ازت ساختس که برو انجام بده والا به روت نیار برو دور از چشمش اتاق دیگه بخواب یا برو گوشی کاری ازت ساخته نیست که ولی نزار دلت سنگ بشه