سلام خانومی ها ❤️🫰🏻
شام امشب ما
استیک گوسفند به همراه پوره سیب زمینی و سس قارچ و هویج خلالی سرخ شده و چند برگ نعنای تازه
پوره سیب زمینی رو که همه بلدیم🙋🏻♀️
برای سس قارچ به اندازه دلخواه قارچ رو بشورید و اسلایس کنید و با کمی کره تفت بدید تا آبش جمع شه و طلایی شه و کنار بذارید
بعد یه کره ۲۵ گرمی رو توی تابه میذاریم تا آب بشه بعد ۲ و نیم قاشق غذاخوری آرد الک شده بهش اضافه میکنیم و تند هم میزنیم که یکدست شه بعد ۱ و نیم لیوان شیر رو آروم آروم اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم که گوله نشه
بعد مرتب هم میزنیم که به غلظت دلخواهمون برسه(من سفت برمیدارم)
بعد کمی پودر سیر و نمک و فلفل و آویشن بهش اضافه میکنیم
بعد قارچ هایی که آماده کردیم رو اضافه میکنیم و میذاریم حدود ۵ دقیقه سس با قارچ ها رو حرارت بمونه و تمام🙋🏻♀️
برای استیک تکه های بدون استخوان از راسته رو لازم داریم (من تکه های نازک تر رو انتخاب میکنم که مغز پخت بشه)
چند ساعت با کمی نمک و فلفل و روغن زیتون و چند حبه سیر مزه دار میکنیم
بعد ته یه ماهیتابه گریل رو با کمی کره چرب میکنیم و دو طرف استیک رو با حرارت نسبتا زیاد سرخ میکنیم
اگر حرارت کم باشه و مدت پخت طولانی بشه استیک تون سفت میشه
بعد دیگه هر مدلی دوست داشتید تزیین کنید
سس قارچ به همراه استیک خیلی خیلی خوب میشه
اما پوره سیب زمینی دلخواهه
نوش جان👇🏻
