2777
2789

همش هرررررچی میگم بابام بهم شکاکه 

هیچی ازم ندیده میگه من از تو خجالت میکشم تو دخترمی 

با همه جزییات زندگیم کار داره

تا سر کوچه نمیتونم برم

هرچی برم جلوتر بدتر میشم

چرا زنده بمونم؟ خدایا خودت کمکم کن

میگه میخوام بیام دانشگاهت و آتیش بکشم

رفتم مشاوره دانشگاه گفت کاملا حق داری که بخوای آرایش کنی و بابات حق نداره اینطوری باهات برخورد کنه این چه وضع فرزند داریه

چیزایی هست که شما نمیدونید ولی باهام مثل برده اش حرف میزنه به مامانم فحش میده

خستم به قرآن دیگه

همش فکر خودکشی میاد به ذهنم 

هرچی میرم جلو بدتر میشه که بهتر نمیشه

چشمام شوره گرفته از بس گریه کردم دیگه 

۱۰ ساله یه چشمم اشکه یه چشمم خون 

بود و نبودشم ضرره 

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

پارانوئید داره متاسفانه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دارم گریه میکنم

اخه کدوم دختر ۲۵ ساله رو دیدین اینطوری باشه وضعیت زندگیش

نمیزاره برم جایی اصلا 

ارایش ممنوع

بیرون ممنوع 

دیدن خانواده ممنوع

خندیدن ممنوع کوفت ممنوع درد ممنوع

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

با خودکشی اونور هم تو عذاب آدم هست علاوه براین دنیا ...این رو از سر کلیشه نمیگم ....چندین ساال پیش یکی از اقوام خودشو کشت ...تو خواب پدربزرگ من که متدین بود بارها اومده بود ضجه میزده که من اینجا تشنمه اب نمیدن بهم ..نمیتونم بخوابم ..واقعا اینچیزا واقعیت داره عزیز ..سخته شرایطت قبول ولی خواهشا فکر خودشکی نباش

خب مستقل شو از خانوادت 

میگه نمیذاره تا سرخیابون برم چجوری مستقل بشه؟

نهایتش بتونه ازدواج کنه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
خب مستقل شو از خانوادت 

با کدوم پول 

کاش میتونستم یه قبرستونی برم کار از دستش خلاص شم 

خسته شدم دیگه

میگه نمیذاره تا سرخیابون برم چجوری مستقل بشه؟ نهایتش بتونه ازدواج کنه

اینی که من میبینم 

یکیو میخواد واسم انتخاب کنه مثل خودش کپی خودش

ندیده و نشناخته فقط با یه تحقیق بریم سر زندگی😏

درستو بخون و خودتو از دست بابات نجات بده  بفکر خودکشی هم نباش

درس تا کی 

بعد چتد سال تازه اومدم دانشگاه ولی چه فایده داره زههههههرم میکنه

بهترین روزای جوونیم دود داره میشه

دیگه چه فایده

اینی که من میبینم  یکیو میخواد واسم انتخاب کنه مثل خودش کپی خودش ندیده و نشناخته فقط با یه تح ...

کاش میشد بری با روانپزشک صحبت کنی قرص بنویسه براش تو غذاش بدین بخوره،بیماره دست خودش نیست

با خودکشی اونور هم تو عذاب آدم هست علاوه براین دنیا ...این رو از سر کلیشه نمیگم ....چندین ساال پیش ی ...

😭😭😭😭

درس تا کی  بعد چتد سال تازه اومدم دانشگاه ولی چه فایده داره زههههههرم میکنه بهترین روزای جوون ...

بفکر اینده ات و کسب  درامد باش تا خلاص شی 

وگرنه تاعمرداری دس از سرت برنمیداره بابایه شکاکت

کاش میشد بری با روانپزشک صحبت کنی قرص بنویسه براش تو غذاش بدین بخوره،بیماره دست خودش نیست

قرص مگه یادش میبره که نباید با دخترش جوری که ۲۵ سال حرف زده نزنه؟

بفکر اینده ات و کسب  درامد باش تا خلاص شی  وگرنه تاعمرداری دس از سرت برنمیداره بابایه شکا ...

لعنت بهش هم بودنش هم نبودش واسم ضرره