2777
2789
عنوان

دستگاه موخوره گیر

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 16 پست
میدونم گلم منظورم اینه همشونو که نمیگیرن

چرا وقتی گرفت و گفت تموم شده وایسا تو نور نگاه کن اگه هنوز بود بهشون بگین هنوز یکم هست برام کامل کنین

۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻               خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
میشه تجربه اتو بگی که چرا ناراضی؟ بعدش بیشتر شد موخوره هات یا اینکه موخوره رو کلا از بین نبرد

موخوره رو برد

ولی مورو خیلی نازک میکنه بالاتر موهات پره پایین خالی یچیز مزخرفی میشه من موهام کلا پر هست ولی پاینشو نگاه میکردی حجمش نصف شده بود

بعد دو سه روزم موخوره گرفت زیاد موهام تهش تیکه ایکه شده بود انگار خوردش کرده بودی مثل زمانی هست قیچی تیز نیست و هی نمیبره و الکی فقط میکوبه اونحوری شده بود تهش

خلاصه من ناراضی بودم و اصلا هم سمتش نمیرم

همون جندوقت یبهر میرم کوتاه میکنم و خیال راحت

لایکم‌ نکنید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.