2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

39 بازدید | 9 پست

خانوما الان تو یه تاپیک بودم یه سوال برام پیش اومده 

من اطلاعات حقوقی زیادی ندارم ولی درسته که میگن دیه جنین با جنسیت نامعلوم بیشتر از دیه جنین دختره؟ 

اگه آره که برای تفاوت دیه مرد و زن که گفتن چون مرد نان آور خانواده ست :/ 

برای این یکی چه دلیلی هست ؟ میشه اگه اطلاعاتی دارید بگید بهم ؟ 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه خدایی که ما رو با عشق آفریده بگه تو کمتر از اون می ارزی؟ 🙂

فهمیدی به منم بگو من که سوره ی نسا رو خوندم کلا یک جوری شدم احساس کردم خدا هم مرد رو برتر می دونه 

خدا منو ببخشه ولی هیچ دلیل قانع کننده ای پیدا نکردم جز این

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

دلیلی نداره این قوانین مال سنتای قبل از اسلامه مث ایین حجو خیلی از چیزای دیگه که شدن قوانین اسلامی اون زمان بخاطر تعصبات جاهلی عربا خیلی ازاینارو تغییر ندادن

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
فهمیدی به منم بگو من که سوره ی نسا رو خوندم کلا یک جوری شدم احساس کردم خدا هم مرد رو برتر می دونه&nb ...

منم نصف سوره نسا رو خوندم قرآن رو بستم چون اصلا تمایل نداشتم تو این سن دچار زده شدن از خدا بشم 

دلیلی نداره این قوانین مال سنتای قبل از اسلامه مث ایین حجو خیلی از چیزای دیگه که شدن قوانین اسلامی ا ...

همیشه تا این سوالو از یه روحانی پرسیدم خیلی بد برخورد کرده منم دیگه ازشون هیچ سوالی نپرسیدم 

همیشه تا این سوالو از یه روحانی پرسیدم خیلی بد برخورد کرده منم دیگه ازشون هیچ سوالی نپرسیدم 

توبهترین حالت اینه که یه توجیه الکی برات بیارن 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!