2777
2789

زندگی خیلی سخت شده همش فکرمیکنم چقدر سختشونه

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

میخوان نه نیخوان😐😐😐

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا همه رو کمک کنه همه رو عاقبت بخیر کنه توفکر بچه های کوچیکم که تازه به دنیا اومدن یا میان وبه فکر تازه عروس دومادام...

دقیقا،من گاهی به بچه دوم فکر میکردم...البته اصلااا قصدم جدی نبود

ولی با این شرایط کاملا منصرف شدم

کم کم جمع و جور کنیم با همین یه بچه مهاجرت کنیم

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
اره..من و شوهرم هر دو کارمندیم.و الان باردارم پول اضافه ندارم بریم سیسونی بگیریم فعلا..

خداکمک کنه انشالله بسلامتی زایمان کنی.تازه ببین هردو شاغل هستین...خداکمک کنه.بعد سیسمونی وبه دنیااومدن خرجهای خودشو داری کم کم ماهی دوتومن میخواد

خدا همه رو کمک کنه همه رو عاقبت بخیر کنه توفکر بچه های کوچیکم که تازه به دنیا اومدن یا میان وبه فکر ...

اگر جوونی به خاطر گرونی نتونه ازدواج کنه و گناه کنه، گناهش به گردن ایناس

پشت کوه‌ها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده ساله‌ی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان می‌نگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
وقتی مردم شل مغز بچه زیاد میسازن حقشون همین بدبختیه اگه همه‌تک‌فرژند بودن فقط با خوردن ارث کل مشکلا ...

من نمیتونم بگم چرابعضیا بچه زیاددارن اصلا نمیتونم قضاوت کنم ولی اره درحال حاضر الان اگه کسی یه دونه بچه داره نیاره بهتره مگه اینکه خیییلی وضعش خوب باشه ومطمئن باشه ازآینده ش...خدا کمک کنه 

وقتی مردم شل مغز بچه زیاد میسازن حقشون همین بدبختیه اگه همه‌تک‌فرژند بودن فقط با خوردن ارث کل مشکلا ...

تو جامعه ای ک مردمش انقد تن پرور هستن و به فکر ارث هستن تا به اسایش برسن نباید توقع اوضاع خوب داشت...تو ایران هنوز پسرای ۳۰ ۴۰ ساله دستشون تو جیب باباشونه از گرونی هم ناله میکنن...

خداکمک کنه انشالله بسلامتی زایمان کنی.تازه ببین هردو شاغل هستین...خداکمک کنه.بعد سیسمونی وبه دنیااوم ...

اره راس میگی..دلم خوشه که حداقل یه افزایشی بزنن..بچه اولمه..همسرم همش میگف خونه بزرگتر بگیریم بعد..دیدم دیگه رف تو ۶ سال که ازدواج کردیم باردار شدم

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .