پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا همه رو کمک کنه همه رو عاقبت بخیر کنه توفکر بچه های کوچیکم که تازه به دنیا اومدن یا میان وبه فکر تازه عروس دومادام...
خدا همه رو کمک کنه همه رو عاقبت بخیر کنه توفکر بچه های کوچیکم که تازه به دنیا اومدن یا میان وبه فکر ...
اگر جوونی به خاطر گرونی نتونه ازدواج کنه و گناه کنه، گناهش به گردن ایناس
پشت کوهها سایتی است، که در آن مغزها رو به تحجر باز است. دست هر کودک ده سالهی سایت، گوشی هوشمند است. مردم سایت به یک کاربری چنان مینگرند که به یک طعمه، به یک خواب عمیق. کپی کردن شعر من ممنوع است.
وقتی مردم شل مغز بچه زیاد میسازن حقشون همین بدبختیه اگه همهتکفرژند بودن فقط با خوردن ارث کل مشکلا ...
من نمیتونم بگم چرابعضیا بچه زیاددارن اصلا نمیتونم قضاوت کنم ولی اره درحال حاضر الان اگه کسی یه دونه بچه داره نیاره بهتره مگه اینکه خیییلی وضعش خوب باشه ومطمئن باشه ازآینده ش...خدا کمک کنه
وقتی مردم شل مغز بچه زیاد میسازن حقشون همین بدبختیه اگه همهتکفرژند بودن فقط با خوردن ارث کل مشکلا ...
تو جامعه ای ک مردمش انقد تن پرور هستن و به فکر ارث هستن تا به اسایش برسن نباید توقع اوضاع خوب داشت...تو ایران هنوز پسرای ۳۰ ۴۰ ساله دستشون تو جیب باباشونه از گرونی هم ناله میکنن...