2777
2789
عنوان

بچه ها گوشم وز وز میکنه

62 بازدید | 11 پست

رفتم متخصص گوشم راستمو ساکشن کرد

گوش چپم گفت نیازی نیست تمیزه

ولی از وقتی اومدم وز وز میکنه

خیلی رو مخه

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یسریا بعد از ساکشن اینجوری میشن ممکنه خوب نشه😕

اخه دکتر گوش راستمو ساکشن کرد

الان گوش چپم وز وز میکنه

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
ببین کم خون نیستی،، 

نه

تازه ازمایش دادم

فقط تیرویید کم کار دارم