هرچی تو خونه داری اش بپز سوپ عدس کدو کلم بادمجان هررررچی جز این چند قلمی ک خیلی گرون کردن یه مدت کوتاه فرض کن جنگ جهانیه البته بااین اوضاع حتما جنگ و قحطی هم تو راهه ازحالا تمرین کنیم
برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میوه فروشیا میوه هاشون میگنده میریزن دور راضی نمیشن قیمت پایین تر بدن دست مردم گرگ شدیم یه ملت گرسنه روانی
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
قبول دارم. برای روغن واقعا صف کشیدن و هر کسی چندین بطری برمیداره؛ واقعا مشخصه بیشتر از نیاز ماهانه س. متاسفانه هرچیزی گرون میشه؛ ما بدتر میریم بیشتر می خریم؛ همین افزایش تقاضا باعث گرون تر شدنش میشه
💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡 ❤یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!... انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
عزیزم برنج و مرغ و گوشت و روغن نخر یه مدت کوتاه به هفته هم تاثیرداره باید متحد باشیم بخدغ نتیجه داره ...
حداقل بخرن هم به اندازه ی نیاز؛ نه اینجوری!.
💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡 ❤یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!... انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔