بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا متاسفم برای همچنین آدم هایی... شما عزیزم پیگیری کن هم به خاطر کلاه برداری هم برای توهین تا مجازات بشه
، روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿 لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی.. اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️