2777
2789
عنوان

این دختر بچه ۳سالو نیمه تو مشهد گم شده خواهشا همکاری کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 66716 بازدید | 141 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم این عکس و خبر برای دوران جنگ تحمیلی باشه🤔🤔 ساعت سه بعد از ظهر چه روزی؟ الان زنگ بزن به ا ...

منم یکم شک‌کردم‌اخه کیفیت عکسش به الان نمیخوره

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
فکر کنم این عکس و خبر برای دوران جنگ تحمیلی باشه🤔🤔 ساعت سه بعد از ظهر چه روزی؟ الان زنگ بزن به ا ...

متاسفانه درسته زهرابهشتی هم توی پیجش استوری کرده

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

اول زنگ بزنین ببینیدواقعیت داره دگه پخش کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم مربوط به دیروزه.میگن عکسش تو درو دیوارای اونجا هس .تو اخبار مشهد هم ببین عکسشو گذاشتن

ممنون عزیزم.منم خودم بچه کوچیک دارم اعصابم خورد شده چه برسه خانوادش.توروخدا مراقب بچه هاتون باشین .

من اون سال که بنیتا گم شد و اخرم از گرما هلاک شد .از اون سال این چیزا روانمو بهم میریزه .ایشالله صحیح و سالم برسه بغل مامانش 

من کلا فوبیای ربوده شدن بچه تو اماکن مذهبی رو دارم بخاطر همین از وقتی دخترم به دنیا اومده دیگه زیار ...

حالا چرا فقط اماکن مذهبی ؟ 

مهرسام موالی دم در خونه ربوده شد

بنیتا دم در خونه

ماهور تو بازار 

و ....

الان تو بری زیارت دست بچتو محکم بگیری کی میخواددببرتش

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

الهی ایشالله زودی پیدا شه۔

تابستون رفتیم مشهد تو پارک یه لحظه درحدچند ثانیه پسرمو گم کردم۔وقتی پیداش کردم لج کرده بود هی میگفت چون گمم کردی باهات قهرم همش گریه میکرد ۔یه خانمه اومد جلو به بقیه میگفت از کجا معلوم بچه خودشه همه چپ چپ نگامون میکردن

حالا چرا فقط اماکن مذهبی ؟  مهرسام موالی دم در خونه ربوده شد بنیتا دم در خونه ماهور تو بازار ...

نگفتم همه بچه ها از اماکن مذهبی دزدیه میشن

ایشون گفت مشهد من فکر کردم تو حرم این اتفاق افتاده

من کلا نسبت به این مورد فوبیا دارم