شوهرم تو عید تصادف کرد مچ دستش شکست از عید تا الان خوب نشده اعصابم خیلی خرده حالم خیلی بده چیکار باید بکنم تا خوب بشه. چی براش خوبه بخوره. اصن نمیشه نزدیک دستش شد همش دادش میره هوا از بس درد داره دکترم گچشو باز کرده گفته عصباش دارن خشک میشن. چکار کنم لطفاً اگه چیزی بلدید بگید بهم😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه میدونم والا لابد بنده خدا درد داره انشالله خدا کمک کنه بنظرم فیزیوتراپی بره
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
با من اصلا نمیاد دکتر چون میدونه برم اونجا گریه ام میگیره. همش با پسر خاله اش میره. نمیدونم چهگندی زده به دستش که اصلا جوش نمیخوره. آنقدر اعصابم خرده که فقط خدا میدونه کارم شده همش گریه. نمیتونم ببینم آنقدر درد داره