2777
2789

سزارین اختیاری انتخاب کردم،،، یه فکرایی میاد تو سرم که خودم وحشت میکنم،،، میگم نکنه خونریزی کنم زنده نمونم،، همش میگم نکنه پلاکت خونم بیاد پایین،به بچمم خیللیییی فکر میکنم همش میگم خدایا سالم و سلامت بزار تو بغلم...دور از جون چیزیش نباشه.... من بعد چندسال باردار شدم دعام کنید خیلی وحشت زده ام

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️

وا وحشت چرا،پاشو برو یکم قرآن بخون،بعد توکل کن بخدا،راحت بخواب،ان شاءالله همه چیز به خیر خوشی پیش میره،پیشاپیش قدم نی نی هم مبارک باشه🥰🥰

لحظه ای که میری اتاق عمل این دعا رو از ته دل بکنی،یادت نشه عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه 

نترس سزارین دیگه نهایتش ۲۰ دیقه است ، ۹ ماه تحمل کردی این یک رب بیس دیقه هم روش

عوضش راحت میشی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
طبیعیه حالت عزیزدلم منم سزارین اورژانسی شدم  شبش تا صبح خیلی کم خوابیدم ... نگران نباش  ...

خدا کنه سالم باشه،، من خیلی فکرای منفی میکنم این چند روز کارم شده گریه کردن و قران خودن...خیلی نا امیدم

خدایا هزاربار شکرت❤️❤️❤️

به امید خدا و توکل بر الله خداباهاته نگران نباش سزارین مگه میشه انتخاب کرد چون شنیدم همرو اجبار میکنن به طبیعی اگه حال نداری جوابمو نده 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

منم شبش گریه میکردم 

اما فقط برا اینکه بچمو ازم جدا میکنن😂😂

شوهرم میگف دیوانه ای خوب میدن بغلت😂

طبیعیه سزارین راحته انشالله برا شما هم راحت باشه

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

من طبیعی بودم امپول اپیدوال زدن انننننقدررررر عالی بود اسی هیچی نفهمیدم بچه رو گذاشتن بغلم بعدم تو خونه همه میگفتن تورو خدا بشین باز که تو پاشدی 

نترس الهی واسه تو هم اسون باشه من از امپول وحشت داشتم ینی میگم انقدر ترسو بودم ولی خوب بود با اپیدوال

فقط یه پرستار برام سرم زد انقدر بد زده بود از درد زایمان بیشتر گفتم بیا اینو درست کن مردم بقیش خوب بود