2777
2789
عنوان

تهرونی های عزیز لطفا راهنمایی؟

229 بازدید | 29 پست

انشاالله اگه خدا بخواد تا یه ماه آینده قراره همسرم در شهرک صنعتی خاوران کار کنه. بنظر شما منطقه خوب برای اجاره کجاست که خیلی هم دور نباشیم از محل کارش. 

از یه شهر دیگه میاییم تهران

خدایا هر چی شکرت بگویم بازم خیلی خیلی کمه.پس هوای دلمو داشته باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تورو خدا پاکدشت نیایدا برید افسریه .پاکدشت بیای افسرده میشی یه مشت ببخشید بد فرهنگ و بی فرهنگ یمی بم ...

كجاشي؟😂😂😂

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
تورو خدا پاکدشت نیایدا برید افسریه .پاکدشت بیای افسرده میشی یه مشت ببخشید بد فرهنگ و بی فرهنگ یمی بم ...

ممنون از راهنماییت.  اره واقعا منطقه یطور باشه دیگه افسرده نشم چون حالا حالاها زمان میبره تا به یه شهر غریب عادت کنن و.. منطقش هم بد باشه که دیگه هیچ

خدایا هر چی شکرت بگویم بازم خیلی خیلی کمه.پس هوای دلمو داشته باش
جا بجا نداره همش یک مرضی هست ...  من میدون ساعت

منم خانوادم اونجاان 

گلبرگ ٣

نزديكتونن 

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
منم خانوادم اونجاان  گلبرگ ٣ نزديكتونن

خودمم زاده پاكدشتم خخخخ ي جوراب كل خانواده و اقواممون اونجاان عادت كرديم ب اونجا خاكش دامن گيره لعنتي 

الان من ازدواج كردم شهرستان اومدم شهر غريب 

ممنون از راهنماییت.  اره واقعا منطقه یطور باشه دیگه افسرده نشم چون حالا حالاها زمان میبره تا به ...

اره گلم خصوصا ک مترو نداره و تا خود تهران با ماشین شخصی ۲۰_۲۵ دقه راهه ک همیییشه هم ترافیکه ک بیشتر میکنه این تایمو .افسریه برو خواهرم .دارم خواهرانه بهت میگم 

عه اره نزدیکن .. خوب نیست پاکدشت ... اووف 

من خانوادم خواهر برادرام مامان بزرگ بابا بزرگم دايي هام همهههه اقوام مادريم اونجاان

منم ازدواج كردم بروجرد

خودمم زاده پاكدشتم خخخخ ي جوراب كل خانواده و اقواممون اونجاان عادت كرديم ب اونجا خاكش دامن گيره لعنت ...

حس اونایی ک متعلق ب همون منطقه اند رو نمیدونم ولی قطعا خود شماهام متوجه هستین وقتی از ۷۲ ملت ریختن اونجا و زندگی میکنند چ جو بدی ایجاد شده