2777
2789
منم ۱ ساله بد ۶ سال جدا شدم انقد حالم خوبه خداروشکر میکنم  البته پارسال اصلا حالم اینی ک الان ...

الان واقعا خیلی بهترم تا چند روز پیش همش با خودم میگفتم چرا اینجوری شد و...ولی واقعا فهمیدم وقتی حرمت و اعتماد از بین بره همه‌ چی از بین می‌بره

اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
من خودم دیدم کسی ک بعد۹سال بدون بچه جدا شد و خداروشکر حالش بهتره

اره چون خودم خواستم زندگی که حرمت داخلش از بین بره ارزشی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به دلت ارامش بده اسی جون. من خیلی سگ‌جونم که هر حرفی شنیدم و حرمتی نمونده اما دارم تحمل میکنم🙁

ممنون دور از جون دیگه هرکسی یه خط قرمزی داره خط قرمز منم از بین رفتن حرمت و اعتماده

الان واقعا خیلی بهترم تا چند روز پیش همش با خودم میگفتم چرا اینجوری شد و...ولی واقعا فهمیدم وقتی حرم ...

مطمن باش ب مرور زمان خیلی خیلی دلایل دیگ ای پیدا میکنی ک مصمم بشی جدایی بهتر از موندن یوده شاید الان خوب باشی ۲ روز بد باز دپ بشی همش نوسان داره اما مطمن باش قول میدم تنها چیزی ک آرومت میکنه زمانه و مشغول کردن خودت و کمتر تنها بودن اینو کسی بهت میگه ک خودش پارسال این موقه داشت میمرد ایشالله ک حالت خوب میشه❤️

تو فکر بی پایان منی💜
ممنون دور از جون دیگه هرکسی یه خط قرمزی داره خط قرمز منم از بین رفتن حرمت و اعتماده

حط قرمزای من خیلی وقته رد شده.

عملا  دیگه خط قرمزی برام نمونده.

البته اگه خودم تنها بودم و بچه نداشتم صد درهزارر منم جدا میشدم

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
مطمن باش ب مرور زمان خیلی خیلی دلایل دیگ ای پیدا میکنی ک مصمم بشی جدایی بهتر از موندن یوده شاید الان ...

درسته ولی من کلا ادمی هم که خیلی صبورم خیلی تحمل میکنم تو این 6 سال زندگی  یکبار قهر نکرده بودم ولی خب این اولین قهرم بود که کلا از زندگیش رفتم و قید همه چی زدم 

حط قرمزای من خیلی وقته رد شده. عملا  دیگه خط قرمزی برام نمونده. البته اگه خودم تنها بودم و بچ ...

مشاوره رفتی؟گاهی نبود پدر مادر کنار هم کمتر به روح و روان بچه صدمه میزنه چون بچه نیاز داره که تو محیط با عشق و صمیمیت و شاد و...بزرگ شه امیدوارم بهترین ها واست اتفاق بیوفته 

مگه چیا گفته بهت ?

ببخشید عزیزم دوست ندارم راجبش حرف بزنم موضوع خیانت نبود ولی خب یه حرکتی بود که خط قرمز من بود بهش گفتم بین اون موضوع و من یکی انتخاب کن که انتخابش من نبودم 

ببخشید عزیزم دوست ندارم راجبش حرف بزنم موضوع خیانت نبود ولی خب یه حرکتی بود که خط قرمز من بود بهش گف ...

شرمنده گلم

نخواستم ناراحتت کنم ببخشید

انشا الله خدا دلتو آروم کنه

خیییلی سخته ولی حتما صلاحت همینه و قسمتت همینه انشا الله با بهترین مرد ازدواج کنی و خوبخت شی نماز و قرآن زیاد بخون

منم خودم نماز نمیخونم ولی قرآن زیاد میخونم

انشا الله حاجت روا شی

سوره یاسین خییییلی آرومت میکنه حتما امتحان کن 

مشاوره رفتی؟گاهی نبود پدر مادر کنار هم کمتر به روح و روان بچه صدمه میزنه چون بچه نیاز داره که تو محی ...

نرفتم چون خودمم میدونم چیزی درست نمیشه.

چاره ای نیس فعلا شرایط جدایی ندارم.

ممنون عزیزم.

انشاءالله بهترینا نصیبت بشه😍

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
یعنی اصلا قهر های کوچیک هم نکردی ??یا منظورت خونه بابات نرفتی ?

کلا اهل قهر نیستم خونه بابام هم هیچوقت نشد که با قهر برم همیشه حرف میزدم که من ناراحت شدم از این حرف و...ولی خب من اینحوریم که خیلی فرصت میدم و میبخشم ولی وقتی تصمیم بگیرم مثل الان کلا میرم دیگه

کلا اهل قهر نیستم خونه بابام هم هیچوقت نشد که با قهر برم همیشه حرف میزدم که من ناراحت شدم از این حرف ...

الهی عریزم

من یه خورده زود رنجم ولی اگه قهر باشم حال عشقم فورا خراب میشه میرم سمتش نمیذارم بیشتر حالش بد شه و همین میشه مه آشتی کنون