الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد شوهرم گویا بهش گفته بود که امینو چطوره بیست دقیقه پشت تلفن میگه نری بکشبش سوزن نره جاییش از فوق تخصص بپرسید ول کن نبود همش میگفتم پرسیدم دکتری که معرفی کردن خوبه معتبره
منم قاطی کردم گفتم اگر دختر بود انقد حساسیت به خرج میدادید من یه تار مو این دوتا رو به صدتا پسر نمیدم. سر دخترا چرا فهمیدید یادم نمیاد تبریک گفته باشید
من الان داشتم عکس نوه عمه ام را می دیدم که سندرومه اونم گفته بود ریسکه که هست یا نه دنیا اومد و شد سندروم .ترو به تمام مقدسات قسم میدم در حق خودت و اون بچه ظلم نکن .پسر عمه من یه آدم فو ق العاده شاد بود الان مثل یه پیر مرد ۶۰ ساله به نظر میرسه خانمش هم از خودش بدتر بچه هم که مظلوم و بی پناه دیگه چی بگم نکن خواهرم نکن به هیچ قیمتی ریسک داشتن بچه سندروم رو قبول نکن
یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم