2777
2789
عنوان

سرفه

55 بازدید | 9 پست

سلام من هیچ علایم سرماخوردگی ندارم رفتم دکتر گفت الرژیه خیلی سرفه میکنم چی بخورم خوب بشم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسره منم همنجوریه دکتر گفته الرژی  ۴تخم خیلی بهش ساخت میخوره ارومتره  شربت دیفن داده دکت ...

منم همرو خوردم اماهنوز بهتر نشدم 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
اهاا روتارین عالیه دارو خونه داره 

گیاهیه؟

عزیزم اویشن برا سرما خوردکی خوبه هیچ اثری برا سرفه تداره اویشن فقط ملین . باعث میشه عفونت از بدن دفع ...

یه شربت هست شربت آویشن گیاهیه داروخونه ها دارن

یکی از اقوام ما خیلی سرفه میکرد اینو خورد خیلی خوب شد

من از این جهت گفتم آویشن

البته نباید خودسر مصرف کرد

اره

مرسی