2777
2789
عنوان

دعا و نماز هایی برای حاجت گرفتن

2069 بازدید | 92 پست

در زندگی زیاد برامون پیش اومده که با مشکلی بی نهایت بزرگ روبرو شدیم اما با توکل به خدا دست به دامن دعاها و نمازهای قشنگی گشتیم که کمکمون کردند به نحوی معجزه آسا مشکلمون حل شه و به خواسته مون برسیم .

تقریبا در زندگی همه انسان ها یکچنین اتفاقاتی به کرات رسیده که هیچ وقت فراموش نمیشه

من در اینجا می خواهم از تجربه شخصی ام یاد کنم و همچنان از سایر دوستان هم خواهش کنم اگر دعا یا نماز و یا هر ذکری بلدند که اعتقاد دارند خیلی حاجت میده ، به اینجا بیایند و با دوستانشون در میون بگذارند . اگر تجربیات جالب حاجت گرفتن شون رو هم بگن خیلی بهتره

من از این کار ها حاجت های فراوانی گرفته ام . البته به خواست و لطف پروردگار .

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مطلب رو در سایتی خوندم و ازش نتیجه گرفتم

همه حاجت دارن.حتی بی نیازترین آدما هم حاجت دارن. امیدوارم خدا همه حاجتهای شرعی شما رو روا کنه. حضرت استاد عارف بزرگ شیخ بهائی تو کتاب نقش سلیمانی صفحه 21 باب پنجم در بیان عملیات تعویذات فصل اول فرمودن که هر وقت حاجتی داشتی وقت نماز عشا 70 بار این آیه رو بخونی و بعد از هر ظالمین که توی آیه اومده حاجت خودت رو بخواه. با این دستور مطمئن باشین که شما هم مثل من به دارودسته دیوونه های شیخ بهائی راه پیدا می کنین!!!

اینم آیه:

یا حی و یا قیوم بحق لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

من یکی بلدم خیلی سریع و مجریه

اینکه ۳ تا فاتحه (شامل ۱ حمد و ۳ توحید) نذر کنی هدیه به حاج آقا سوزنی 

بعد یکی شو بخونی ۲ تا شو بزاری برای بعد حاجت روایی

خیلی خیلی خیلی مجربه و تو اطرافیان دیدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من شنیدم واسه نی نی دارشدن سوره مریم خیلی خوبه

- ختم زیارت عاشورا هم مجربه یعنی 40 روز پشت سرهم (روزی یکبار) زیارت عاشورا رو بخونیم و هر جا که نوشته صدبار خوانده شود صدبار بخونیم 

خیلی ها سفارش شو بهم کردن!

این ختم رو دوستی خیلی سفارش می کرد

سلام دوست خوبم ، مطلبی رو خدمت شما عرض میکنم که اگر خداوند متعال صلاح بدونن حتماً حاجت روا خواهید شد،

من از این توسل نتایج عجیبی دیدم (اما متاسفانه گفتنش برام مقدور نیست)

40 مرتبه سوره‌ی مبارک یاسین رو قرائت بفرمایید و ثوابش رو تقدیم کنید به روح مقدس بی بی خدیجه (سلام الله) ، ان شاء الله که به مرادتون میرسید.

یادتون باشه با ایمان قلبی قرائت بفرمایید