2821
2789
من عفونت ادراریو رحمو باهم دارم پول دکترم ندارم دیگه داریم باهم زندگی میکنیم

چطوری تحمل میکنی من سه روزه روانی شدم نصف وقتم دستشویی ام نصفش بیرون آزمایش دادم جواب نیومده فعلا دارم تحمل میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری تحمل میکنی من سه روزه روانی شدم نصف وقتم دستشویی ام نصفش بیرون آزمایش دادم جواب نیومده فعلا دا ...

وقتی جیبت خالی باشه مجبوری تحمل کنی ابجی

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

انتی بیوتیک خوردی خوب نشدی؟

انتی بیوتیک خوردم پنی سیلین زدم دوتا اینقدددد چرک خشک کن خوردم ک نگو.بدترشدم بهترنشدم..میدونی هرباکتری ومیکروبی داروی مخصوص خودشوداره وبایستی کشت ادرار بشی ک بفهمن چ میکروبیع ک براش داروی مخصوص بخودشوبنویسن

قرص فنازومکس بخر عالیهـ واسهـ سوزش ادرار

ولی اگهـ خوردی رنگ ادرارت تغییر میکنهـ نترسی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
مگه روند درمانش مصرف انتی بیوتیک نیس؟ بیمه داری از بیمارستان دولتی نوبت بگیر خدایی نکرده بدتر میشه ک ...

والامن خوب نشدم هرچی خوردم..نه اجی جان بیمه ندارم