2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 50 پست
اخه یکی از دوستانی ک خیلی اطلاعاتش بالا هست بهم گفت ۱۲ روز بعد تاریخ تخمک گذاری بیبی هاله میندازه من ...

ایشالا که جفتمون بارداریم عزیزم نگران نباش😍

فک کنم بارداری فکرن ۱۰۰درصد چون بعدازاقدام همین ترشح ک گرفتی میگیری

وای تو رو خدا راست میگی اشک توی چشمام جمع شد همین الان داشتم گریه میکردم ر شوهرم میگفتم نینی میخوام خیییلی ناراحت بودم حرفت یه کور سو امیدی بهم داد الهی که هررر چی از خدا میخوای بهت بده چه باشم چ نباشم همینکه بهم امید دادی کافی بود

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم هر ماه کلی دارو آمپول استفاده میکنم تنبلی شدید تخمدان دارم و ضخامت رحمم کمه بعد از کورتاژ ...

پیازدرمانی کن سیربزار

توماریاناهم بشین اثرداره

گرمی جات زیادبخور حلوزعفرون بخور

عسل وسیاه دونه بخور

پیاده روی کن قول میدم باردارمیشی سردی بزارکنار

بدک اقدام میکنی بایدخودت هم ارضابشی

ایشالا که جفتمون بارداریم عزیزم نگران نباش😍

وای انشاااالله

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
وای تو رو خدا راست میگی اشک توی چشمام جمع شد همین الان داشتم گریه میکردم ر شوهرم میگفتم نینی میخوام ...

هستی نگران نشو من توهمین سایت اینای ک گفتم بعدازاقدام ترشح گرفتن گفتم باردارن بارداربودن جواب هم گرفتن منم تگ کردن قول میدم هستی

پیازدرمانی کن سیربزار توماریاناهم بشین اثرداره گرمی جات زیادبخور حلوزعفرون بخور عسل وسیاه دونه بخ ...

نمیدونم واقعا چکار کنم آخه میگن پیاز درمانی و این کارا رو بکنی نباید دارو مصرف کنی چون کلا به هم میریزه هیچکدوم جواب نمیده اونوقت