2777
2789
عنوان

غذای به صرفه برای مهمون چی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت روت میشه غذایی ک گوشتی نیس بدی ب مهمونت اونم از شهرستان؟

نداره بنده خدا چکار کنه 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
میگه مرغ گیرم نیومده ندارم شما میگی زرشک پلو با مرغ 😁

اهه من کامنت ها رو نخوندم فقط عنوان و خوندم😂🚶‍♀️

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
خودت روت میشه غذایی ک گوشتی نیس بدی ب مهمونت اونم از شهرستان؟

مجبووورم مجبووور ویخواستم جوجه کباب بذارم که مرغ اینجوری شد گیر نمیاد مگه ناگت بخرم .گوشت قرمز هم خیلی گرونه!

میوه و خرت و پرت و وسایل صبونه هم باید بخرم ☹️🥲

اگه مرغ گیر نمیاری میتونی با گوشت چرخ کرده غذا درست کنی مثل خورش قیمه که اتفاقا با گوشت چرخ کرده عالی میشه یا فسنجون، ساده تر میخوای شامی کباب ،کباب تابه ای  کلا بدون گوشت باشه هم استانبولی پلو،عدس پلو که به جای گوشتش میتونی کشمش و خرما استفاده کنی

دگه وعده اول دوم رو ادم گوشت و مرغ میده اگر قرار بر یک هفته ماندن باشه ادم کوکو و نونی یا ساده میده ...

نه فقط ۴وعده دارم 

منتها خرو پرت و میوه و صبونه هم هستن هزینه رو واسه اونم باید بذارم