2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک نابود شدم ازدواج اولم همسرم فوت کرد بعد ۵سال ازدواج کردم ک اقا دروغگو از اب دراومد

خدا رحمتشون کنه

ای بابا کاملا درک میکنم چون همسر منم دروغگو دهن بینه ک دارم ازش جدا میشم

چن ساله با این اقا ازدواج کردین ایشونم ازدواج دومشون بود؟

من ک نابود شدم ازدواج اولم همسرم فوت کرد بعد ۵سال ازدواج کردم ک اقا دروغگو از اب دراومد

من در جریان تاپیکتون هستم.شما که پول داشتی بچه هم داری شوهرو میخواستی چیکار بابا جان....این یکی مار خورده افعی شده حواستو جمع کن قبل همه کارات اول مشورت بگیر از وکیل خوب.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
من در جریان تاپیکتون هستم.شما که پول داشتی بچه هم داری شوهرو میخواستی چیکار بابا جان....این یکی مار ...

مرسی عزیزم ک خوندی برام دعا کن خیلی ادم نجسیه ...واقعا اشتباه بزرگی کردم همه چی داشتم پیش خودم گفتم خب این یه بار شکست خورده بس زندگی منو خوب میسازه دیدم نه اشتباه فکر کردم .وکیل کردم بابت مهریه نفقه و پولام شکایت میکنم 

نه ....تاپیکامو بخون عزیزم ببین چه خریتایی ک نکردم توی این یه سال

گلم منم مثل شما بلا نسبت خریت زیاد کردم

وام ازدواج ۷۰ تومنی خودمو دادم به همسرم ضامنشم پدرم کثافت بی همه چیز از روی لج چون داریم جدا میشیم البته اقدامات تمکین از خودش شروع شده قسط وام منو پرداخت نمیکنه الان من دارم تاوان وامو میدم فقط نمیخام از حقوق پدرم کسر شه و درخواست مطالبه وجه کردم شکایت کردم ازش پرینتم دارم که به حسابش کارت به کارت کردم

گلم منم مثل شما بلا نسبت خریت زیاد کردم وام ازدواج ۷۰ تومنی خودمو دادم به همسرم ضامنشم پدرم کثافت ب ...

قاضی پرینت واریز قبول کرده؟؟؟ تو چرا اخه خواهر من من خیلی ادم ساده ایم طرفم خیلی پسته همه کارم بلده جوری که انگار ده تا زن طلاق داده

قاضی پرینت واریز قبول کرده؟؟؟ تو چرا اخه خواهر من من خیلی ادم ساده ایم طرفم خیلی پسته همه کارم بلده ...

هنوز وارد دادگاه نشدم چون همسرم تهران سرکار هستش دادگاه اونور برگزار میشه 

متاسفانه منم گول ظاهرو خوردم اما یه ادم دهن بین و کاملا بی اراده یک سال عقدیم ۵ ماهه خبر از من نگرفته ک تو مردی یا زنده ای چرا چون خواهرش از من بدش میاد حتی مسیر دعایی رفته فقط داداشش از من سرد شه یه خانواده با سطح فرهنگ پایین براشون مهم نیست خیلیم خوشحالن تمام برنامه های عروسیو کنسل کردن رفتن شکایت کردن کلی فحاشی و بی احترامی همه جا میشینه به ناحق پشت منو خانوادم میگه ادمیه ک شدیدا دمدمی مزاج

نه گلی جان اینارو همه رو وکیل یادشون میده وکیل شوهر منم خیلی سلیطس بهش یاد داده قولنامه جعل کنه

اما خیالت راحت یه وکیل خبره بگیر پدرشو در بیار 

کثافتا دنبال حکم مجدد ازدواج میگردن

مهریه هم سالی یکیه واسه همین خوشحالن

هنوز وارد دادگاه نشدم چون همسرم تهران سرکار هستش دادگاه اونور برگزار میشه  متاسفانه منم گول ظا ...

قانون خیلی مزخرف شده اصلا دیگه برای زن ارزش قائل نیستن دربیا خلاص شو .. این رفته شکایت کرده به من اتهام اینکه مشکل اعصاب و روان دارم این یکم ناراحتم کرده

قانون خیلی مزخرف شده اصلا دیگه برای زن ارزش قائل نیستن دربیا خلاص شو .. این رفته شکایت کرده به من ات ...

اول برو مشاوره روحیتو عالی کن

بعد میفرستن پزشک قانونی اونجا گواهی میدن ک اعصابت سالمه بعد میتونی علیه این اتهامش شکایت کنی