2777
2789
عنوان

میشه بیاید وااای خدایا چرااا😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی؟ چیکار کنم عکسامم گرفتم 4شنبه نوبت دارم نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم والا بستگی ب خودت داره اگه میبینی واقعنی مشکلی نداره از نظر خودت پولشو خرج جاهای دیگت بکن مثلا زاویه سازی و مدلینگ صورت یا پروتز روسی اینجوری چون بینیت نچراله هیشکی شک نمیکنه ک صورتت عمل داره چون همه میگن اگ عملی بود دماغشو اول عمل میکرد😍

نمیدونم والا بستگی ب خودت داره اگه میبینی واقعنی مشکلی نداره از نظر خودت پولشو خرج جاهای دیگت بکن مث ...

شوهرم ژل و زاویه اجازه نمیده میگه فقط اجازه داری بینیتو عمل کنی. راستش خواهرم زاویه زد ایقد قیافش بد شده ک نگو مردونه شده ولی بهش نگفتم. 

شوهرم ژل و زاویه اجازه نمیده میگه فقط اجازه داری بینیتو عمل کنی. راستش خواهرم زاویه زد ایقد قیافش بد ...

نمیدونم والا من اگ بینیم شبیه بینی شما بود عمرا عمل نمیکردم