2777
2789

میشه بگین ویژگی ها و صفات یک مرد خوب و زندگی چیه؟؟؟دلم میخواد طلاق بگیرم همه میگن اشتباه میکنی شوهرت خوبه خوب ینی چییییی؟؟؟

با اخلاق با درک با فهم با منطق..اهل تلاش و زندگی و مستقل

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان ما نظرمونو بگیم بدتر گمراه میشی،خوب واسه هرکی تو موقعیت خودش یه تعریفی داره.تو بگو شوهرت چجوریه شاید تو حساس شدی یا یه فانتزی اشتباه تو ذهنته

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

ببین ی سخنرانی از دکتر انوشه گوش دادم میگفت هیچ مرد و زنی بعد از طلاق راضی نیستن

شما اول باید برید مشاوره اگر مشاور کفت دیگه شما اخر خط هستین ردلاین دیگه اونوقت جدا شید

هر کسی ی اخلاقی داره همه بی عیب و نقص نیستن اگر واقعا داری خیلی اذیت میشی اول مشاور بعد طلاق...

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
الان ما نظرمونو بگیم بدتر گمراه میشی،خوب واسه هرکی تو موقعیت خودش یه تعریفی داره.تو بگو شوهرت چجوریه ...

از اول خیلی خوش اخلاق و خرج کنه ولی فهمیدم اعتیاد داره و بعد سه سال الان یک ساله که ترک کرده

بوی سیگار روانیم میکنه اما خوب خیلی خوش اخلاق و پول خرج کنه البته بگم یه کار تقریبا کلاهبرداری کرد که چند روز افتاد زندان و هرچی ماشین و طلا داشتیم دادیم رفت و هیجی ندارم

من تاپیک قبلیتو خوندم،سنت کمه و کمم سختی نکشیدی بچتم که هست...من نمیگم طلاق ولی میگم یه کار هرچند کوچیک شروع کن،تنها چیزی که میتونه ازین شرایط نجاتت بده استقلاله

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍