2789
عنوان

کلاس برای کنکور تجربی

77 بازدید | 5 پست

حاضرید برای کلاس کنکور(واقعا مفید و خوبه)چقدر خرج کنید برای رشته ی تجربی و برای همه درسا

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بالای ۱۵ تومن
2
25%
زیر۱۵ تومن
2
25%
هرچقدر که باشه
4
50%
هر چه‌قدر هزینه کنی به شرط موفقیت ارزش‌ش رو داره اما موضوع اینه که با همون 15 تومن هم کار راه می‌اُف ...

۱۵ تومن برای کنکور امسال بوده،خودمم شنیدم واقعا هنگ کردم ولی  برای کنکور سال بعد برای همه درسا به اضافه مشاوره با دبیرای کاملا حرفه ای ک اسماشونو بژنی گوگل بالا میاد...میشه ۲۳ تومن،زیاده ب نظرم:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۱۵ تومن برای کنکور امسال بوده،خودمم شنیدم واقعا هنگ کردم ولی  برای کنکور سال بعد برای همه درسا ...

برای همه درس‌ها هم لازم نیست واقعا :) وقتم نمی‌کنی بخوای برای همه کلاس برداری یا فیلم ببینی.

درس‌هایی که باهاشون چالش داری یا مهم‌ترن رو بذار توی اولویت.

مثلا، از عمومی‌ها، کلاس ادبیات و دینی و زبان، بیهوده‌ست به نظرم.

عربی رو هم فقط اگه درصدهات واقعا پایینه بگیر وگرنه که خودتم می‌تونی از پس‌ش بربیای.

اختصاصی‌ها رو هم انتخاب کن.

راستی ترجیحا کلاس رو حضوری ثبت‌نام کن! قیمت‌هاش بالاتره اما تأثیرش خیلی بیش‌تره...

من آنلاین ثبت‌نام کردم اما هیچ، هیچ، هیچ استفاده‌ای نکردم چون ملزم نبودم ببینم 😐🤦🏻‍♀️

و الآن یک ماه مونده به کنکور و همه‌ش مونده. موندم چه کنم با این‌همه درس نخونده 🚶🏻‍♀️

اما حضوری باشه مجبوری بری سر کلاس و تکالیف‌ت رو انجام بدی...

برای همه درس‌ها هم لازم نیست واقعا :) وقتم نمی‌کنی بخوای برای همه کلاس برداری یا فیلم ببینی. درس‌ها ...

دقیقا میخواستم همین کلاسایی ک گفتیو ثبت نام کنم البته زبانم میخواسم ک دوسم پشیمونم کرد گفت فایده ای نداره،اره حضوریه کلاساش،انلاین باشه ک ی قرونم حاضر نیسم بدم

۱۵ تومن برای کنکور امسال بوده،خودمم شنیدم واقعا هنگ کردم ولی  برای کنکور سال بعد برای همه درسا ...

بچه ها یه آموزشگاه بهتون معرفی میکنم خیلی عالیه اساتیدش درجه یک ،همه برند،اسمش کارنامه خرد ،مشاورراشون  عالین باز حالا خودتون یه تحقیقی کنید دربارش اساتیدش همه مولف کتاب و مدرس مدارس تیزهوشان وسمپادن خیلی از دانش آموزاشونم از فرزانگانن،خیلی همه راضی بودن ورتبه آوردن  من اونجا کلاس فیزیک داشتم استادش رنکینگ ۱ دبیرای فیزیک ایران بود،خیلیم خوب از فیزیک نتیجه گرفتم،کلاسشون آنلاین هست یعنی هم حضوری هم آنلاین که تا ۲۰خردادم تخفیف فک کنم گذاشته آنلاینش ۸/۵حضوری ۲۲ البته با تخفیف اینه  من یکی از دوستام معرفی کردم رفته بود گفت حتما یه سرچی دربارش کنید خیلیم به صرفه در میاد