2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باید بزنم

خودم ب منفی همسرم او مثبت

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

مادر منفی و پدر مثبت باشه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

نه فقط برا مادرایی هست که گروه خونی منفی دارن و همسرشون مثبته

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
مادر منفی و پدر مثبت باشه 

من قبلا یه دکتر رفتم برای ازمایشات پیش از بارداری، تا دید خونم منفیه گفت باید تو باردارر روگام بزنی

ولی بعدا که مرکز ناباروری رفتم حرف شما رو زدن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
خدا خیرتون بده عزیزانم ، ممنونم

وقتی بچه هم دنیا میاد میزنن البته واسه من وقتی بچم به دنیا اومد دکتر گفت خونتون یکیه لازم نیست

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍