2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون خدا برم ما ۲ ساله دنبال درمانیم واسه بچه  شما ک شرایطشو نداری انقد راحت بهت میده

عزیزم ایشالاه خیلی زود به خواستت میرسی و خدا یکی سالمو خوشگلشو تو دلت میذاره

همه شرایطی که گفتی درست اما ناشکری نکن. منم سر بارداری اولم دارو مصرف کرده بودم اصلا نباید باردار می‌شدم. اولش خیلی ناراحت شدم اما دقیقا وقتی باهاش کنار اومدم مشکل پیدا کردم و سقط شد. بعدش خییییییلی بهم ریختم.‌ درسته که شرایطتت مناسب نیست ولی اتفاقیه که افتاده.. خدا بزرگه تمام شرایطتت رو هم میبینه بسپار به خودش. منم الان دوباره باردارم و سن بارداریمم سه چهار روز با شما فرق داره اما هنوز داغ بارداری قبلی رو دلمه. اگه سقط نشده بود الان ماه نهم بودم. تا دو ماه پیش هرکیو میدیدم بچه کوچیک داره یا بارداره میخواستم دق کنم از ناراحتی....درسته الان خوشحال و نگرانم که دوباره اتفاقی نیفته اما هنوزم داغ اولی رو دارم.

همه شرایطی که گفتی درست اما ناشکری نکن. منم سر بارداری اولم دارو مصرف کرده بودم اصلا نباید باردار می ...

خدا واست حفظش کنه عزیزم نه ناشکری نمیکنم ولی اصلا شرایطشونداشتم ولی  حالا دیگه بیخیال همه چی شدم سعی میکنم مراقبش باشم هفته پیش پنجشنبه رفتم سونو هفت هفته کامل بود قلبشم تشکیل شده شکر خدا امروز ۷هفته و ۵روزس از خدا میخوام سالم باشه بعد اگه بخواد دختر باشه